Sprøytestikking og neglebiting

Det har blitt 29.desember. Snart nytt år. Spennende nytt år! Ønskemamma sprayer nesen, stikker nåler inn i egen kropp, og biter (nesten) negler i påvente av morgendagens skanning hos gynekolog Huseby.

synarela gonal prednisolon prøverør ønskemamma ønskebarn babystøv håp nervøsitet sprøyte

Utgangspunktet denne gangen var åtte folikler. Det er om å gjøre at så mange som mulig av dem har vokst før skanningen i morgen. Ved sist forsøk vokste bare tre av 10-12 folikler som de skulle, så med bare åtte som utgangspunkt er jeg ganske enkelt skikkelig nervøs for morgendagens resultater!

Men jeg får ikke gjort mer nå. Ikke annet å gjøre enn å følge regimet. Det består per nå av Synarela nesespray + Prednisolon om morgenen og Synarela + sprøyten Gonal på kvelden. 300 enheter med Gonal hver kveld. Og et lite lass av kosttilskudd. En ny sprøyte skal settes i kveld, og i morgen får vi altså vite om medisinene har hatt den virkningen jeg håper på, og om det blir ny tur til Maigaard.

imageprøverør ønskemamma ønskebarn donorbarn gonal babystøv håp nervøsimage

Kryss fingre for meg da!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *