Det stille lille håpet

Så har det blitt mandag – den første mandagen i januar.

2015 har kommet stille og rolig. Ønskemamma forsøker å bære med seg håpet inn i det nye året. Det stille lille, men brennende, håpet.

strå håp ønskemamma ønskebarn donorbarn prøverør babystøv barneønske håp nytt år

I helgen har jeg gått stille turer – akkurat her. Sett fine skogsstier snirkle seg inn i en ukjent fremtid. Smilt over skjøre strå som vaiet i forsiktig vind. Naturen er vakker. Og terapeutisk tenker jeg. Det er fint å rusle rolige turer i skogen. Enda bedre ved havet, med det var ikke i nærheten.

ønskemamma ønskebarn prøverør inseminasjon fremtid håp tro ønsker natur sti

Det er noe fint i å gå mot en liten bakketopp, et sted man aldri har gått før, og lure på hva som skjuler seg på den andre siden. Akkurat som jeg lurer på hva som måtte skjule seg bak ukjente topper i dette nye året.

På turen kom Ønskemamma også over denne mosegrodde trestammen. Var den ikke vakker? Myk og sterk. Lysegrønn for håpet.

stamme håp lysegrønn mose ønskebarn donorbarn prøverør ønskemamma

Selv avbildet med mobilkamera viser den sin storhet. Det slår meg at Ønskemamma virkelig burde hatt et annet kamera og ha med seg rundt i verden. Et som tar bedre bilder enn mobilen, men som ikke veier et lite tonn. Er det noen av dere fine følgere som har gode forslag til hva slags kamera det kunne vært?

Ønsker deg en fin januaruke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *