En forunderlig tur til…?

Heisann!

Så var nok en uke gått. Ønskemamma lever i håpet i om at det snart blir sommer. Det er lov å håpe – det synes i alle fall halvgrekerinnen. Mens Ønskemamma venter på sommeren er snøen besøkt. I helgen har jeg nemlig vært på en forunderlig, snørik tur. Med mange, mange andre. Ser du hvor vi var?

Snøtur

Hehe, nei jeg tenkte meg det. Men jeg var her:

ønskemamma ønskebarn donorbarn Vestlia ubkickoffvestlia ubkickoff

Dette er Vestlia Resort på Geilo. Er det ikke fint? Virkelig et flott sted, både i sol og storm. Og storm ble det gitt! Akkurat så mye at det ikke gikk noen tog hjem igjen faktisk. Men-men. Vestlia Resort ligger rett i skibakken, med både spa, basseng, lekeland og en lun og god atmosfære. Ønskemamma trenger bare et lite tvillingpar (eller ok, så er det greit med bare et barn også), og så går turen definitivt tilbake igjen. Rommet mitt, som komisk nok var et familierom, lå bokstavelig talt i bunnen av skibakken. Fantastisk beliggenhet.

Ønskemamma har aldri, og da mener jeg aldri, satt sin fot i en slalåmstøvel. Må helt seriøst på skikurs hvis jeg får barn. Eier ikke ski. Da er det forunderlig å oppsøke et Resort på Geilo midvinters, og så utrolig nær skibakken – er det ikke? Virkelig forunderlig. Men det var en god grunn. Denne helgeturen var nemlig kickoff for United Bloggers, eller UB som det kalles.

Ubcookies

UB ble lansert for bare tre uker siden, og denne helgen var vi langt over 100 mennesker på tur. Det var informasjon, foredrag, aktiviteter, artistiske innslag og god mat. Et godt sammensydd program. Veldig imponerende bare tre uker etter lansering. Virkelig imponerende, for UB-folket har jobbet innmare hardt med opprettelse av bloggsamfunnet sitt. Dag og natt i lange tider. Så at de klart å arrangere et så gjennomført arrangement i tillegg så snart etter lansering, det er virkelig imponerende.

Kakene var forresten også veldig imponerende, var de ikke? De er bakt av Anne Brith, bedre kjent som Villa Perlesukker.

image

I tillegg til å bli imponert over både arrangement og kaker ble Ønskemamma også forundret. For bloggverden er virkelig en forunderlig verden. Med stor F. En verden fjern fra den jeg lever i opplever jeg – men dette er jo også en blogg. En bitte liten en. Hva som er så forunderlig? Jo, det tror jeg jammen at jeg skal skrive mer om litt senere i uka. Mens jeg funderer på hvordan i svarte, heite gampenatta jeg skal få til neste prøverørsforsøk.

Helgen var vel gjennomført. Ønskemamma var nok dog mer fokusert på noe annet enn de fleste  andre. Nemlig Dexter. En ytterst deilig, 11 uker liten skapning. Så mens foredragene tikket i vei foran meg hørte jeg absolutt hva de snakket om,  men fokuset i hjertet ble dratt litt bakover – mot Dexter som jeg kunne høre at babygryntet på deilig vis bak meg. Så når det endelig ble pause måtte jeg høre med mamman til Dexter, Marna – som noen kjenner som Komikerfrue – om jeg kunne få låne han bitte litt. Og det fikk jeg!

dexter babystøv ønskemamma ønskebarn donorbarn magi håp

Aaaaaaaw! Aaaah! Snuse, snuse, snuse. Deilig å låne. Fikk dog ikke ta han med hjem på fulltid, selv om jeg foreslo det. Kan dere skjønne det? Satser i alle fall på å ha fått hele nesa full av magisk babystøv.

Ha en fin mandag, og så snakkes vi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *