Var det egg i kurven?

I går tok Ønskemamma plutselig turen til Ahus,for å møte gynekolog Huseby. Bråbestemte meg ganske enkelt. Kjente at nå – nå orker jeg ike vente lengre på neste forsøk hvis jeg ikke må. Så da satt jeg meg i bilen, og kjørte hit.

imageimage

Huseby skulle se om alt så bra ut, og aller mest telle antall antrale folikler. Det er de som synes på ultralyd, eggposene på et vis. I dem kan det være egg, eller de kan være tomme. Fordi noen kan være tomme, og noen kan inneholde dårlige egg er det viktig at det er noe, så det er litt å gå på. Og sånn gikk det:

Huseby var fornøyd. Ønskemamma mer betenkt. Det er jo fordi mitt forrige forsøk, da jeg hadde åtte antrale folikler ble avbrutt dagen før jeg skulle dra til Danmark, fordi bare en av de åtte foliklene vokste. Det er for lite, for den kunne jo være tom. Det betydde 16 000 kroner rett ut av vinduet. Så nå, nå er jeg spent på hva Maigaard sier. Huseby har mailet dem, og så får vi se…..

På vei ut fra Ahus så jeg forresten denne. En tom nyfødtseng. Måtte jo bare ta et bilde. Er lite tegn….?

image

1 kommentar

  1. Masse lykke til! :) Håper og tror den tomme fødesengen bare står og venter på at en vakker liten Tinababy skal ligge der :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *