Latter og vennskap

Noen ganger er man heldig. I går var Ønskemamma heldig. Det var nemlig et veldig fint menneske som ga bort to billetter til Hønefossrevyen «Baner vei», og som gjerne ville at jeg skulle få dem. Så stas! Veldig takknemlig.

Så da hørte jeg med min flotte venninne Liss Mona om hun ville være med, og det ville hun. Først ble det en matbit på Salt og Pepper i Hønefoss.

image

Så revy.

Hønefossrevyen

Og for en revy! Den var virkelig både profesjonell og morsom. Mitt favorittnummer var et som het «Mental trening» – en parodi på mentaltrener Erik Bertrand Larssen – et nummer som ganske enkelt var heeeelt fantastisk. I alle fall for en psykolog som meg, men tror alle lo like mye altså. I dag er både Liss Mona og Ønskemamma støle i kjevene av latter. Deilig! Ganske enkelt en veldig fin kveld. Er enig med anmelderne:

image

Revyen startet sent, så vi kjørte hjem rundt midnatt – under en helt fantastisk måne. Et bilde kunne ikke fange den, men…. What a wonderful world!

image

Nå er det helg, og sol skal det også bli. Helgen er fylt med det jeg tror blir fine gjøremål. En tur til en eller annen øy i Oslofjorden (tror jeg at det blir), forsinket bursdagsmiddag med en venninne på Aker brygge i morgen, og gresk valgvake med en annen venninne på Tøyen på søndag. Og at helgen er full, dét er jammen bra, for i går var jeg tilbake på sykehuset. De sa de vil avvente i to uker til for å se om problemet løser seg selv. Fingers crossed! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *