Klar, ferdig, spray!

God morgen dere – en hilsen fra puteland:

Så er altså dagen her. Det er grytidlig onsdag morgen, den 14.oktober 2015. En onsdag midt i oktober, og Ønskemamma er klar for nytt forsøk. Nesesprayen er handlet inn, og ny og omfattende medisinplan er hengt opp på døra.

image

Der skal det krysses av for brukte medisiner hver kveld. Er så redd for å glemme noe i en hektisk hverdag. Skikkelig redd for det. Men å spraye høyre nesebor denne morgenen, dét skal jeg i alle fall ikke glemme. Nesesprayen Synarela er nå ikke å få tak i den blå og hvite norske utgaven, så apoteket ga meg den engelske lilla ekvivalenten. Lilla! Me happy. 😄

Så da er det vel bare å si: klar, ferdig, spray!

Synarela

Og snart kommer nesa til å klø, og jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å holde igjen et stort aaaaaatsjoooo! For jeg vil jo ikke nyse ut denne dyrebare sprayen.

Game on! Ønsker dere en fin onsdag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *