Hurra for Marius!

Fredag kveld og Ønskemamma er glad. Sånn barnslig glad. Hurra! Hurra for Marius.

De siste årene har jeg vært på kurs i Bergen flere ganger per år. Da pleier jeg å besøke min fine venninne Marit enten før eller etter kurset – helst etter. Så her er jeg nå, rettere sagt på Hordvik. Med koffert og nesespray. Jeg besøker i grunn ikke bare Marit, men Marit og Echo, 3 år. Echo og jeg er på cirka samme nivå i barnslighet, og løper huset rundt sammen med ball, bamse og mere til. Her en morgenselfie fra i dag:

Echo

Nå er vi ferdig løpt for en liten stund, og Ønskemamma sprader rundt i….Hurra! Hurra altså! Sist jeg var i Bergen kjøpte jeg garn til en Mariusgenser, som Marit var så utrolig snill å tilby seg å strikke for meg. Hun er kjempeflink til å strikke, og mye mer tålmodig enn meg. Jeg blir nemlig aldri ferdig, så skulle jeg strikket denne selv hadde jeg endt opp med en genser uten armer. Garantert! Du som har fulgt med har faktisk sett garnet til genseren her på bloggen en eller annen gang. De fargene likte ikke Marit….for å si det litt sånn forsiktig. I alle fall ikke den grønne, og slettes ikke kombinasjonen.

GarnMariusgenser

Men Ønskemamma, hun elsker sterke farger, så sort, turkis og eplegrønn ble det.

Nå er genseren ferdig. Hurra! Det viser seg at Marit ga prosjektet videre til søsteren sin Anne Gerd. Så nå har faktisk ei dame jeg aldri har møtt strikket genser til meg. Tenk det!

Og jeg er så fornøyd! Så selv om ingen av dem likte fargene særlig godt er Ønskemamma selv strålende fornøyd. Og det er jo i grunn det viktigste, siden det er jeg som skal ha genseren på. Ok, så trenger jeg å slanke meg noen kilo, og en så fin genser kan kanskje være en motivasjon?

Min aller første Mariusgenser faktisk. For jeg har aldri eid en – hele livet. Føler meg heldig. Tusen takk Marit og Anne Gerd!

Og siden Ønskemamma har vært så heldig å tilbringe denne uka sammen med julenissen, står det faktisk en Mariusgenser til på juleønskelista. I mørk grå med rødt og lilla. Nok en uvanlig kombinasjon. Og det ønsket tror jeg kanskje går i oppfyllelse, for nissen sa at det kanskje jobbes med akkurat den saken ved et nisseverksted i Telemark….

image

Ønskemamma føler seg glad og skikkelig norsk i ny Mariusgenser. Og bitte litt som en som akkurat har stappa en Knakkwurst inn i et wienerpølseskinn.

Hva synes du om fargene? Og hva slags farger har du på din Marius hvis du eier en?

6 kommentarer

 1. Jeg synes fargene var råkule! Kule farger på ei kul dame!

 2. Du trenger da ikke gå ned i vekt! Nydelig er du!

 3. Lisbeth

  Jeg synes fargene var veldig fine og at du kledde genseren godt. Assosierer den overhodet ikke med pølser og pølseskinn…
  -Lisbeth-

 4. Jeg syns den satt som et skudd! Nydelige farger. Og dessuten syns jeg du skal bli enda større og få en god kulemage slik at du ikke får på deg den genseren før om et års tid – dèt krysser jeg fingrene for :)

  God helg!

 5. Så fiiin den var! Passet deg knallfin! Digger fargene! og jeg tror den med rosa og lilla blir veldig fin også!! Krysser fingrene for at du denne gangen kommer i mål med forsøket og at det blir positivt denne gang! Tusen takk for alt du deler om det du er igjennom! Det gjør at jeg har fått masse informasjon om denne prosessen mannen min og jeg nå skal igang med! En flott fredag kveld til deg <3 klemmer fra Stine

 6. May-Britt

  Jeg likte fargene :) Er som deg, liker at det er fargerikt. Når det gjelder å strikke armer selv; kjenner du til Magic loop? Da strikker du begge armene samtidig. Og da blir det så spennende, at du nesten ikke greier å legge fra deg strikkingen. Samtidig så er begge armene ferdig når du er ferdig.
  Masse lykke til med babyprosjektet ditt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *