Ønskemamma
Ukategorisert

Mail, på mail på Cubemail

Published on: February 22, 2016 at: 9:05 pm
0 comments

Pjuh! Sent hjemme, men det er ok så lenge det har vært en hyggelig kveld, og det har det jammen vært. Med både hyggelig selskap, interessante samtaleemner og deilig sashimi. Nå skal jeg slenge meg på sofaen en times tid før jeg legger meg, for å lese mail på mail fra:

IVF CubeYepp! Jeg er jo ikke verdens enkleste pasient, for jeg har så mange spørsmål. Noen av dem sendte jeg til IVF Cube i går. I dag har jeg fått svar, og der er jeg jammen spent på hva det står. Veldig spent!

Håper du har hatt en fin mandag.

(…og Heidi…jeg skal svare ordentlig på kommentaren din i morgen, så jeg venter med å publisere den til da.)

 

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *