Helg, o du strålande crazy helg!

Helg. Deilig. Og for et fantastisk helgevær vi har her nede i Oslotraktene. Her i huset startet lørdagen tidlig, sånn at gjesten min kom seg vel av gårde til sitt korseminar til rett tid og med niste i sekken. Så nærme Ønskemamma kommer mammarollen at the moment – å huse en noenogførtigåring, hehe!  :o)

Da gjesten var ute av huset la Ønskemamma turen til nyoppussede Samson på Bekkestua for en kopp te med fine Sigrid, som dessverre (for meg altså, ikke for henne) flytter til Vestlandet og Klepp allerede på tirsdag. Klepp står herved på min steder-å-besøke-plan. Samson var blitt veldig fin forresten. Stor, men samtidg lun med både peis og mange hyggelige sitteplasser. En skikkelig god oppgradering fra en sliten McDonalds. Også så mange skjønne unger som var der på cafébesøk med foreldre eller besteforeldre i dag. Jeg spiste nesten opp et par stykker, men klarte å la det være fordi teen var så god.

Te Samson bakeri vennskap
Samson

Sola kastet lange, flotte skygger på Bekkestua i dag, og Ønskemamma måtte stoppe for å ta noen bilder i solgløden som ga meg en veldig lang og litt smalere kropp med et bitte lite hode på toppen. Sånn cirka det motsatte av virkeligheten altså.

Nå er det straks kveld. Her i Prosjekt matglede tror jeg at det blir suppe til middag. Det ligger i alle fall an til det.

Grønnsakssuppe

Eller rettere sagt suppe, med blåbær og litt sjokolade til dessert, for Andrea kom med denne fra London. Yummi!

Sjokolade

Så ryktes det at det er den norske Grand Prixfinalen i kveld. Det oppdaget jeg ikke før akkurat nå. Får se om vi får med oss den eller i alle fall har den som bakgrunnsstøy til vår egen skravling.

Vet dere hva Ønskemamma har gjort i dag forresten? I dag har jeg vært vill og gal og allerede bestilt flybilletter til Praha med tanke på IVF Cube. Nå har jeg lest nok til at jeg tenker at dette er min neste klinikk. Hvis jeg skulle trenge en ny klinikk altså. Jeg håper selvsagt å slippe det, men inntrykket av IVF Cube så langt, sammen med praten med Dr.Hana og disse pasienthistoriene som jeg fant i dag tror jeg ganske enkelt gjør at jeg tenker at det er IVF Cube som blir min klinikk.

Oh my! Ikke vet jeg dato (for en kropp er en kropp og ikke en maskin), og ikke vet jeg hva det blir til, men nå var det supersalg på Norwegian og man kunne få billetter ned i 299 kr. Så da tok jeg sjansen og bestilte på de datoene jeg tror at kanskje kan passe dersom og hvis…..Med avbestillingsbesyttelse da.

Herlighet – crazyness. Jeg fant i alle fall billetter tur-retur Oslo-Praha for rundt en tusenlapp. Og blir det ikke fertilitetsbehandling ved IVF Cube kan det kanskje være fint med en tur likevel. Hvem vet? Den som kunne spole frem i tid…

8 kommentarer

 1. Sidelinjeheier

  Så kult! Men hva med eskimoen på Maigaard?

  1. onskemamma

   Eskimoen først Sidelinjeheier. Absolutt!
   Men siden kommer fra et av de eggene Maigaard ikke har vurdert å være de beste har jeg ikke all verdens tropp den….

 2. Alexandra ønskemamma

  Håper 2016 er året du får det du så gjerne ønsker deg <3 Hvem vet,kansje du er like heldig som meg <3

  1. onskemamma

   DET håper jeg på Alexandra! ❤️

 3. Klepp er en fin plass, bor på klepp selv ;)

  1. onskemamma

   Da er du heldig, for Klepp ser kjempefint ut Marlen. Har sett på bilder i dag :O)

 4. Det gjør du så rett i, å dra til Praha! Du har undersøkt masse og hoppe i det høres fornuftig ut :D Jeg må igjen takke deg for at du deler, jeg «hev meg rundt» etter å bli inspirert av deg. Nå har jeg nettopp ett mislykket (førstegangs) IVF forsøk bak meg (oss) de satt inn to egg. Men jeg er fortsatt ved godt mot og vi kjøpte tre-pakk og blir vel ett forsøk til før sommeren.

  Jeg heier så masse på deg! Stor klem :D

  1. onskemamma

   Oi, så utrolig spennende Anna!
   Morsomt å kunne være til inspirasjon. Leit at dere ikke lykkes med første forsøk. Da krysser jeg alle fingre for at spiren sitter på neste forsøk. Så får vi heie på hverandre.,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *