Restemandag med bomullshode

På en mandag kveld har Andrea, som har vært på besøk nesten en liten uke, dratt tilbake til London. Koselig har det vært. I kveld er det ikke fullt så koselig. Ønskemamma begynner å bli syk, med vondt i hals og hode. Det har jeg (selvsagt) ikke tid til, så i kveld skal jeg forøke å gjøre så lite som mulig, og håpe at formen er tilbake på plass i morgen.

Tror kvelden skal bestå av sofa, et pledd og restesuppe til middag, for det er fortsatt en porsjon igjen fra helgens suppelaging. Her er vi i full sving med suppelagingen – Andrea foran, og Ønskemamma bak kamera.

image

Dette ble ganske enkelt en «alt-du-har-i-kjøleskapet-suppe». Vi hadde hvitkål, løk, hvitløk, vårløk, paprika, aromasopp og tomater – og så spedde vi på med å kjøpe et par lekre, greske lammepølser og en potte med frisk rosmarin. Og jammen var Ønskemamma glad vi ikke hadde hestekjøtt i kjøleskapet. Alt en underlig sammenskrudd hjerne skal tenke på  :o)

Godt ble det! Så nå blir det suppe, sofa og tidlig seng. Mailen til Maigaard ble for øvrig sendt i går, så da håper jeg vi straks lander en endelig tid for innsett av lille eskimo….

4 kommentarer

 1. God bedring! Sender deg varme tanker. Håper det blir snart vår i lufta!

  1. onskemamma

   Takk for det Nina. Har ikke tid til å bli syk altså.
   Men i dag er det jo 1.msrs. Da starter våren – i alle fall i mitt hode.

 2. Jeg eelsker våren (vinteren også da men..), og nå kommer den!! :)

  Men kjedelig å være syk da… dete r jeg også.

  Hilsen Vera på tre, snart fire år.

  1. onskemamma

   Ja, våren er deilig Vera.
   Den kommer snart. Den hadde bare litt for mye å gjøre et annet sted først – i Hellas tror jeg, og kanskje i Spania.
   Og du Vera, våren er den aller beste tiden for å kle seg i jentete prinsessekjoler – alle du har i skapet, og så mye du vil. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *