Valgets kval

Her på Bekkestua startet uka uten stemme, og med fortsatt mye hosting. Blir lite søvn for tida. Lurer på hvor jeg har lagt formen min altså? Har rota den skikkelig bort. Mens Ønskemamma jobber med å bli frisk fra sofaen ser jeg på litt utstyr på nett. Det blir stellebord, det er bestemt, men hvilket? Det blir mest sannsynlig et av disse to:

Dette fra Basson:

Stellebord Basson

Eller dette fra Inovi:

Stellebord Inovi

De er like store så vidt jeg kan se, og begge er på salg i skrivende øyeblikk. Lurer derfor på om jeg skal kline til. Tror jammen det bare er et stellebord, flasker, en babycall (ser på Neonate 8000) og vogn  jeg virkelig kjøpe. Også kanskje en rosa babymatte fra XXL.

Babymatte xxl

Så baller det sikkert på seg med både det ene og det andre, men det er det jeg vet at står høyest på lista. Mye har jeg allerede, eller vet at jeg får låne det. For her renner ting inn i postkassa fra englekoret, både av nye klær, arveklær og arve/låneutstyr. Ønskemamma er overveldet! Du skal få se det meste etter hvert. I neste innlegg skal du få se et sett med lekker ull som kom svevende – lilla selvsagt.

Har for øvrig kjøpt en nesten ubrukt ammepute fra My brest friend på Finn.no i dag. Den skal jeg hente bare en 8-10 minutters kjøretur unna. Tommel opp for Finn altså!

Ammepute

Men akkurat i dag er det altså stellebord som vurderes. Er det noen av dere som har erfaringer med noen av disse stellebordene?

64 kommentarer

 1. Hei ønskemamma :)
  Jeg synes du skriver en helt fantastisk blogg som gir et menneskelig aspekt til et veldig aktuelt tema. Leser gjevnlig og er så glad på dine vegne for baby i magen <3
  Jeg har et spørsmål til deg, som er en liberal stemme innenfor dette tema. Hva synes du om surrugati? Er du for eller imot? Kunne du ha gjort dette selv? Hva tenker du om lovgivning innenfor dette?
  Klem fra Klara

  1. onskemamma

   Takk for fine ord Klara.
   Surrogati vet jeg dessverre ikke nok om til at jeg kan ha noe veloverveid standpunkt per nå. Det er ikke aktuelt som singel, så det har jeg ikke brukt mye tid på å sette meg inn i. Hva er ditt eget standpunkt?

 2. de så greie ut. vi gikk for kommode til første og har det enda. eneste er at e angra på at vi ikke bare kjøpte en helt vanlig kommode og ikke med badekar. har så og si aldri brukt badekaret. og det er bare i veien. kunne like godt kjøpt en sammenleggbar balje i tillegg til en vanlig. så fort nakken ble sterk nok så har ho ørten med i vanlig dusj/badekar.

  1. onskemamma

   Kommode ville jeg også gått for hvis det var plass Nina. Det er det dessverre ikke, for jeg vil ha mulighet til å stelle forfra og ikke fra siden, så det må bli noe smalere som passer der det skal stå her hjemme.

 3. Aina Helen

  Hvis du ønsker Basson stellebordet så kan du få arve mitt ❤ Det har litt teip på et hjørne etter en nysgjerrig krabat som skulle plukke litt, men ellers er det som nytt :) Heier veldig på deg! Ps: det kan leveres ;)

  1. onskemamma

   Er det sant Aina Helen? Det hadde jo vært fantastisk! ❤ Har ikke plass før noe annet ryker ut den andre helgen i mars, men da er planen at stellebord skal inn.

   1. Aina Helen

    Ja det er klart du får! Send meg en mail når du er klar, du ser vel mailadressen min? Så kommer jeg kjørende :)

 4. Kristina

  Anbefaler ikea sitt stellebord jeg. Billig og like bra som de du viser frem hvis du bare henger opp noen små poser osv :)

  1. onskemamma

   Lurer på om du tenker på Gulliver? Det har i tilfellet en kant på stellesiden som jeg ikke liker, og koster bare 200 kr mindre enn disse. Har vært på IKEA og sett, men fant ikke noe stellebord der wom passet. Det er ellers murvegg der det skal stå, så å henge opp noe over er ikke aktuelt. Men IKEA har mye annet bra.

 5. Vi har kjøpt det fra Inovi til lillegutt. Har termin nå på torsdag, så har ikke fått brukt det ennå, men veldig veldig snart håper vi! Det var enkelt å sette opp og virker veldig bra, så ville absolutt anbefalt det videre. Det er så morsomt å følge deg nå i denne prosessen med redebygging og forberedelser! Selv måtte vi gjennom 5 ivf for å lykkes, og det er så deilig for hver milepæl som nås :)

  1. onskemamma

   Oooo, termin på torsdag. Så spennende Mari!
   Gi gjerne et pip når dere har innviet stellebordet. Og masse, masse lykke til den neste uka!

 6. Kjersti

  Jeg er 3 barns mamma, og ville valgt en stellekommode, uten badebaljen! Veldig praktisk med lukkede skuffer, som ikke samlet så mye støv som en åpen stellekomode! Jeg brukte skuffene til å ha bleier etc og klær i, veldig praktisk

  1. onskemamma

   Kommode ville jeg også gått for hvis det var plass Kjersti. Det er det dessverre ikke, så det må bli noe smalere der jeg fortsatt kan stelle prinsessen forfra og ikke fra siden.

   1. Kjersti

    Den stellekommoden jeg hadde med yngste jenta, hadde samme mål som de du har sett på, så det finnes der ute

   2. onskemamma

    Vet du hvor? De smalere stellekommodene jeg har sett krever stelling fra siden. Jeg vil stelle fra fotenden, og da har jeg bare funnet kommoder som tar for stor plass i forhold til plassen jeg har.

 7. Min erfaring med stellebord med badekar er at det kun er fint å ha helt, helt i starten… så fort ungen begynner å snu seg litt eller ligge litt urolig, synes jeg det ble «vaklete» med stellebord på hjul, og selve badekardelen vokste ungen VELDIG fort ut av… det er helt sikkert delte meninger og erfaringer på dette, men hvis jeg skulle valgt igjen, hadde jeg ikke valgt et på hjul eller et med badekar… det billigste fra ikea til 149 eller hva det var, funket best hos oss!

  1. onskemamma

   Tror kanske du tenker på Sniglar fra IKEA. Det har jeg sett på, men vil ha et litt lengre og uten kant foran den siden det stelles fra – fotosiden altså. Men IKEA har mye annet fint.

   1. Dette høres kanskje dumt ut, men kanskje du har plass til stellematte på toppen av vaskemaskinen? der har lillemor blitt stelt det siste året! Vi har heller ikke så stor plass på badet…

   2. onskemamma

    Det har jeg dessverre ikke plass til Marte, ellers hadde det vært et naturlig og billig valg.

 8. Kristin

  Så fine stellebord jeg hadde et tilnærmet lik til førstemann men fant raskt ut at en kommode faktisk er det mest praktiske, for jammen kan det bli mye dilldall man trenger under bleieskift! Dessuten kan kommoden brukes videre etter at barnet har sluttet med bleier elsker å følge med deg og prinsesse A foresten ❤️ ønsker dere begge alt vel videre ❤️

  1. onskemamma

   Kommode ville jeg også gått for hvis det var plass. Det er det dessverre ikke, så det må bli noe smalere der jeg fortsatt kan stelle prinsessen forfra og ikke fra siden.

 9. monicafo

  Vi har det identisk det du viser fra inovi, veldig godt fornøyd med det, og da særlig baljen under Stellematten og hvordan det er tilspasset den lille som skal bade. Enkelt tømme med at man bare legger slangen i vask eller dusjkabinett. Enkelt å åpne fra Stellebord til badebalje med en hånd. Vi har balje på badet nede og den bruker vi nå som han nærmer ser året, men vet at du sliter med ryggen og da er det knall å ha alt i arbeidshøyde når de er så små at du må holde de osv. Syns det med åpen løsning også er bra, da har man alt tilgjenlig med kun å bruke en hånd, dog har ikke vi klær i den.

  1. onskemamma

   Takk Monicafo – supert! Ja, har et par venninner med stellebord med åpen løsning og tenker som deg, at det er kjekt å kunne komme enkelt til ting når man skal passe på barnet samtidig.

 10. Vi har ett slikt stellebord! Veldig fornøyd Siden di er så like så kan du jo ta det som du syns er finest, sånn rent kosmetisk Oppfordrer deg også til og titte litt på tøybleier Miljøvennlig og moro med fluff på stompen Fin ammepute du har fått tak i og. Den ligner cozyfixen. Strålende komfort for liten og stor Er så spennende med alle disse valgene. Lykke til ❤

  1. onskemamma

   Ja, koselige små valg. Tøybleier blir det ikke her i huset, men kjenner flere som er godt fornøyde med det. Superfornøyd med å ha fått kjøpt den ammeputen til under halv pris. Har en venninne som brukte den samme. Jeg prøvde den der og likte den veldig godt.

 11. Hadde det fra basson og var så godt fornøyd med det at jeg også brukte det til nr to. Når du skal vippe av stellebordet for å bade babyen må du ha litt plass mellom veggen og stellebordet, men det vet du sikkert. Bare så du har plass til å dra stellebordet frem slik der du har tenkt å plassere det, og samtidig ha plass til å stå der selv og så er det selvfølgelig viktig å ha propp i bunnen av badebaljen. Med slange du kan putte i en bøtte for å tømme det. Så slipper du å øse . Lykke til med shoppinga!

  1. onskemamma

   Takk for gode tips Christel. Ja, har plass til å dra det litt frem når det er i bruk mener jeg. Ser ut til at jeg kanskje får arve et Basson fra en finfin leser, så det er jo i tilfellet helt fantastisk!

 12. Har selv Sniglar fra Ikea. Veldig fint at man kan stelle forfra – jeg er mest fan av det. Stellematta ligger stødig nede i selve «ramma, og du får tak i det du vil lagre under bordet fra alle sider. Har brukt vårt i 2 år nå og er snart klar for å ta det i bruk til nr.2 (termin 1.mars). Vi har hatt små oppbevaringsesker under (til klær og bleier).

 13. Hvis du skal kjøpe babycall så anbefaler jeg virkelig philips avent. Den er rimelig og super! Har hatt vår i fem år nå og den funker fint enda. Ifht stellebord så anbefaler jeg et med stropper, slik at du kan feste barnet med et belte rundt magen mens du steller. Du må jo selvsagt holde en hånd på uansett, men det letter veldig om du har en baby som helst vil snurre rundt. Har ikke noe navn desverre, men min svigersøster hadde en slik og den var vistnok rimelig. Vil også anbefale babynest, kanskje du kjenner noen som kan sy en for deg?

  1. onskemamma

   Takk for tips Sandra. Babynest har kommet med englekoret – kommer på bloggen en dag. Stropper har jeg ikke sett på noen av de mange stellebordene jeg har sett på, så det er jeg usikker på om er vanlig? Babycallen skal sjekkes ut.

 14. Anna Sofie

  Hei Tina. Skal du ha stellebordet på badet? Selv har både jeg og flere venninner kommode på soverommet med stellepute oppå. Jeg har ikke stort nok bad til å stelle der. Det går helt fint. En gang og to jeg tenker det hadde vært greit å ha på badet, men å ha på kommode på soverommet hans går helt supert. Bare et lite tips om at vi er flere som er fornøyd. Men ser utfordringen med å stelle forfra da… Men hvis du kan få arve det ene stellebordet her av en leser ville jeg absolutt gått gått for det, ferdig med det utstyret ;)

  Ang. babycall har jeg Neonate. Veldig liten og fin, kan legges over alt :D Men i utgangspunktet overranskende dyr. Er nok den dyreste tingen jeg kjøpte utenom vogn og bilstol :P Men kanskje mulig å få en brukt?

  1. onskemamma

   Jeg har heller ikke plass på badet og må ha stellebordet på utsiden. Siden jeg vil stelle forfra, og ikke fra siden, har jeg ikke funnet noen egnet kommode. Og får jeg arve det stellebordet er det jo helt fantastisk.
   Takk for babycalltips. Skal sjekkes ut.

 15. Hvorfor MÅ du ha flasker? Det er jo ikke sikkert barnet ditt vil ta flaske eller du har bruk for. Vil anbefale deg ammehjelpsgruppen på Facebook :)

  1. onskemamma

   Det kan jeg jo foreløpig ikke vite. Kan jeg fullamme er jeg heldig. Mange kan det ikke. De bruker flasker.

   1. Duangdaw

    Og jeg tør love deg at du springer nok ikke på butikken og kjøper flasker rett etter at du kommer hjem fra sykehuset! Da er det strålende å ha noen innkjøpt, og gjerne også ferdig kokt, sånn i tilfelle! Det var et must for meg i hvertfall!

   2. onskemamma

    Ja, jeg tenker at det er klokt å ha noen flasker hjemme Duangdaw. Jeg risikerer jo f.eks å komme hjem alene med barn og keisersnittarr uten å ha fått til ammingen. Hvem vet? Jeg har knalle fall tenkt at dersom det skulle skjer er nok ikke akkurat en tur på butikken det greieste å få til, så heller et par flasker som ikke blir brukt da.

   3. Anbefaler deg å kjøpe en eller max to flasker pluss litt MME så du har hvis det blir akutt krise midt på natta på lørdag (been there). Ingen vits i å kjøpe masse greier du ikke vet om du trenger. Går ammingen dårlig, kan du kjøpe inn mer når du faktisk vet du må ha det.

    Jeg var forberedt på mye ammetrøbbel da lille L ble født, etter at ammingen gikk skeis med en av hans storebrødre, og jeg kjøpte inn masse flasker. Og ja, problemfri var ikke ammestarten, så absolutt ikke, men jeg har ikke brukt en eneste flaske. Så de pengene kunne jeg spart meg.

 16. Hei Tina!
  Det er mye som er dyrt og unødvendig av babyutstyr, men det visste du sikkert :-)
  Stellebord: Vi har brukt det billigste fra Ikea (Sniglar?) med stellematte oppå, fungerte kjempefint. Hylle under til bleier etc., og man kan velge hvilken kant man vil stelle fra (jeg steller heller ikke fra siden). Til nestemann brukte vi en vanlig kommode med en hjemmelaget «kasse» oppå hvor stellematten passet akkurat oppi; nesten enda bedre løsning for da hadde vi jo god plass til alle klær og ting i skuffene under. Denne sto på soverommet, så måtte gjøre klar kluter for vask på forhånd, men det er bare rutine. Har aldri brukt våtservietter, kun i krisetilfeller på tur.
  Flasker: har aldri brukt og aldri eid. Sats på at ammingen går fint, for det gjør den mest sannsynlig. Gi det god tid, slapp av, spør om hjelp om nødvendig, for det kan være tøft i starten! Og kjøp heller inn flaskestyret hvis du trenger det. I starten kan det være noe bal å få til amming, men når du er over kneika og alt normaliserer seg er det en drøm – så mye mere lettvindt enn å koke flasker!
  Babycall: jeg har aldri helt skjønt hvorfor det er nødvendig? Vi bor i enebolig men er aldri lenger unna enn at vi hører barna. Samsover forøvrig om nettene (med alle tre…eh!). Og er det ikke stråling fra sånne duppedingser?
  Det viktigste baby trenger er mamma, melk, varme klær og bleier. Og ellers bilstol, vogn (og/eller bæretøy), kluter/håndklær, og litt leker etter hvert. Men det er virkelig ikke nødvendig med bleiebøtte og alt mulig som selges på butikken. Mine har ikke engang brukt tutt!
  Masse lykke til! Så spennende å følge deg!

 17. Hihi, et utrolig engasjement når det kommer til tips om baby! Jeg får vel bare komme med mitt også da! :-D På førstemann arvet vi det øverste stelebordet du har bilde av her. De vi fikk det av sa at plasten sprekker raskt opp. De hadde kjøpt ny, men den sprakk igjen. Mens vi hadde det sprakk det ytterligere opp. Det er jo «bare» å kjøpe ny, men kan være litt irriterende. Praktisk med kurvene og alt, men det samler raskt støv. Til andremann hadde vi det fra IKEA, Sniglar. Det har gått over all forventning, for jeg synes ikke det er spesielt pent å se på, men det er det støeste stellebordet jeg har vært borti. Selv synes jeg ikke det med kanten har gjort noe. Igrunn bare praktisk å plassere babyolje der sånn at baby ikke sparker den ned så lett :-D Det negative er at det ikke er så langt som du skriver. Men det blir liksom ikke så nøye etterhvert, hvertfall ikke etter min erfaring. Når babyen har blitt så lang er den mye mer mobil og rastløs på stellebordet. Da er det opp med beina og holde dem mens man vasker så det suser etter ;-) Ammeputen på bildet ser veldig bra ut! Hadde en liknende en fra Cozyfix. En stor fordel at babyen ligger der den skal og ikke sklir. Skli=au på puppen og vondt i nakken/skuldre. Ohoi, det er mye å sette seg inn i når man skal ha baby! Har fulgt med på deg en stund, og er veldig glad på dine vegne for at det gikk veien!

 18. Bare kom på noe som ikke har med stellebord å gjøre Ser det skrives mye om bading/baljer, og kom til å tenke på at du har nevnt dårlig rygg/tidligere prolaps. Hvis du har plass vil jeg da tipse om å kjøpe et stativ til å sette badebaljen på. Det er helt gull, hadde ikke klart meg uten tror jeg☺️ Vi har kunnet sette dette i dusjhjørne/kabinett og alt, og har vært så verdt det!
  Vi arvet en stellekommode, så jeg har stelt fra siden hele veien, og nå har jeg blitt så vant at jeg blir litt satt ut når jeg må stelle forfra Men det viste seg til vårt hell å passe min rygg best også da Lykke til med valget, stas med redebygging☺️

 19. Jeanette

  Min erfaring er at de stellemattene fort sprekker i «sømmene». Er det noen av dem på bildene ovenfor hvor du kan bytte stellematten? Isåfall ville jeg valgt det. Hvis stellematta sprekker og babyen tisser seg ut er ikke skumgummien inni så deilig mer

 20. Thilde Smedegaard

  Havde et skiftebord i et par uger. Så opgav jeg det. Hvad med et væghængt et? Så kan du klappe det op, når du ikke bruger det. Amnepuden droppede jeg også. Det virkede bedre med en alm pude. Hvad jeg virkelig vil anbefale er en vikle! Jeg har skrevet et gæsteindlæg her om det! http://slyngevejlederen.dk/kan-man-bruge-en-fastvikle-til-en-nyfoedt/

  1. onskemamma

   Vegghengt funker ikke her, så det blor et vanlig stellebord.
   Vikle håper jeg å få dreisen på – må nok øve litt :o)

 21. Thilde Smedegaard

  Og jeg kan varmt anbefale Neonate i øvrigt

 22. Stellebord er faktisk noe av det jeg angrer på. fylte opp med så mange søte kluter og kremer og badebalje under stellematten osv.. Det viste jeg at alle disse søte kremene skulle de jo helst ikke bruke med mindre man måtte, noe som aldri skjedde. Så det var liksom engangssevitter og vann som var tingen. Badebaljen var bare knot å tømme og jeg kjøpte heller bare en liten badestol som sto i badekaret vårt.. eventuelt en balje til dusjen! Og stellebordet tok stor plass, og masse unødvendig oppbevaring som fort så rotete ut. Med nummer to var det stellebordet som røk! Kjøpte en Bellastellamatte med vegger i stedet! Genialt. Den la jeg bare på gulvet, stuebordet, kommoden eller der det måtte passe! Ville heller anbefalt en stellematte, og eventuelt en kommode til klær under..:-) Jeg trodde stellebord var noe man måtte ha med nummer 1:P

  1. onskemamma

   Ja, man må finne noe som passer for seg. Stelling på gulv passer ikke for meg og min rygg, og jeg har ingen kommode å legge en stellematte på. Så som jeg skrev blir det stellebord her i huset :o)

   1. Jeg hadde bare bellamatten på en ordinær kommode. Ville også stelle forfra. Litt av stellematten kom utenfor kommenden, men det gjør ingenting. De er så små at når man legger de ned innerst spiller det ingen rolle. Etterhvert som de blir lengre må man jo snu stellematten på siden uansett, så da gjorde vi det da:-)

   2. onskemamma

    Ja, det fungerer for dem som har en kommode å plassere en stellematte på. Det har jeg altså fortsatt ikke :o)

 23. Monicafos

  Kom på en ting: ha en backup plan om det ikke fungerer å amme. Jeg hadde ikke tenkt tanke på det, for meg var amming en selvfølgelighet. Så ble lillegull født tre uker for tidlig og fikk gulsot, så var så slapp at han ikke ville ta brystet selv. Ble jobbet helhjertet fra sykehuset og min sin side, men endte med at jeg måtte pumpe. Og ettersom han da var vant med flaske ville han aldri ta brystet. Så greit å tenke tanken hva om. Vite hva man vi kjøpe inn av feks pumpe og flaske slik at du kan sende noen på shopping for deg før du kommer hjem. Venter jo selv en i juli, så blir 17 mnd mellom de små, og håper selvfølgelig på at det denne gangen vil gå, men nå vet jeg i alle fall hvordan jeg skal angripe det om så er.

  1. onskemamma

   Jeg kjenner så mange som ikke kunne amme eller fullamme at for meg er det en naturlig tanke at det ikke er gitt at det går – selv om det er håpet. Det er grunnen til at jeg vil ha noen flasker hjemme på forhånd. Når man bor alene er det liksom ikke gitt at man har noen man kan sende ut på shopping når det måtte passe.
   17 måneder mellom, det blir hektisk og gøy. :o)

  2. Haha:P Tenkte kanskje du ikke hadde en kommode som var bred nok for å stelle forfra, så måtte bare fortelle at det ikke gjorde noe at den lå litt utenfor! Hehe.. Vi kjøpte en vanlig malm ;P

   1. onskemamma

    Har i grunn ingen kommode i det hele tatt der stelling kunne egnet seg. Nå er jeg jo superheldig å få arve et stellebord, så da er det en grei beslutning.

 24. 2barnsmamma

  Mine 2 beste tips: Dr Brown flaskene, og Baby Bjørn vippestol, helt fantastisk! :)

  Stokke tripp trapp med newborn seat er også genialt, brukt hver dag fra hjemkomst til tassen ble for stor ;)

 25. Bellabella

  Ser du får mange tips, det er bra ☺️ Hvis du skal ha en helt enkel og rimelig babycall er IKEA sin genial. Også veldig enkel å ta med seg om f.eks baby skal sove i vogn når man er på besøk osv. Hvis du skal ha med kamera er Philip avent 603 den beste som finnes- vi har prøvd flere Nå bruker vi kamera hjemme og IKEA sin når vi er på farten. lykke til!

  1. Ikea sin Babycall har dessverre gått ut av sortimentet.

 26. Rikke M M

  Anbefalee virkelig IKEA sitt Sundvik stellebord/kommode! Som er utslagsbart men hvor en får stelle foran! God kommode med 2 skuffer som rommer MASSE baby klær! Her har vi en skuff i str 50/56, og en i 62! Pluss at en har et åpent rom med håndduker, gulpkluter og diverse. Kommoden kn du bruke lenge etter at lille A er ferdig me stellingen! Knall god kommode som varer lenge!!

  1. onskemamma

   Sundvik har vi sett på, men når det er montert kan jo ikke lemmen man steller på felles inn. Den monteres jo fast med et gjenge med skruer. Det får dermed ikke plass.

   1. Rikke M M

    Du trenger ikke å montere det fast slik, vi har ikke gjort det! :) feller ut lemmen når vi skal stelle, og tar den tilbake etterpå, på ikea sine varehus er de nok skrudd sammen slik at folk ikke skal klemme fingrene sine osv.vi har kappet litt av beina så det ikke er så høyt, slik at smboeren med rullestol får god stellhøyde også bruker jeg å stelle med lemmen igjen så dt blir fint høyde for meg selv om jeg da må stelle fra siden:)

 27. Inger-Lise

  Stellebord kan jeg ikke si noe om, det har vi ikke hatt. (Bruker kommode og badebalje).

  Mine «musthaves» har vært:
  -babybjørn vippestol
  -manduca bæresele (jeg er 160 og litt overvektig, så ergobaby fikk jeg von rygg av)
  – earth mama, angel baby serien fra skinlove.no (hvis tanken er vaginal fødsel er den lindrende sprayen verd pengene. Nippel balm til amming, bottom balm til røde babystumper) helt fri for parabener og andre skumle stoffer.

  Vi har valgt å ikke samsove, ig har brukt babynest

 28. Angående flasker: det finnes flere gratise babybokser du kan få hvisdu registrerer deg, og to av disse innehold flasker. Fikk både fra Avent og MAM. For oss var det supert å ha muligheten til å ha flere å prøve, siden lillemannen kun ville ta en type tut.
  Og neonate sine babycaller er jeg veldig fornøyd med!
  Er så spennende å følge med på denne fantastiske reisen! Lykke til videre, jeg heier på deg og prinsesse A <3

  1. onskemamma

   Lurt Hege! De gratisboksene skal jeg ordne med etter hvert…om 3-4 uker tenker jeg.

 29. Camilla

  Vi har det billigste fra IKEA og er kjempe fornøyd med det. Har heller ikke mye plass. Hva er det som gjør at du ikke vil ha kantene?

 30. Vi tok ut de gratisboksene og der var det to flasker :-) her var det kun Mam hun tok. Hadde også en pakke ferdigblandet mme i skapet. (Hipp – mildere mot magen enn nan) fikk godt brukt for dette natt til søndag
  Vi har også avent babycall, veldig fornøyd :-)

  1. onskemamma

   Smart. Jeg er spent på hva som er i de gratisboksene. Fint konsept. Tør ikke hente dem riktige enda, men om ikke så mange ukene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *