29: Karate Kid!

Det er helg, og vår i lufta. Sola har vært snill med oss her på Østlandet de siste dagene. Kveldene er lysere og det er kjempedeilig. Neste helg skal vi vel stille klokka også. Da begynner den fineste tiden på året synes Ønskemamma.

I dag våkner jeg opp både til vissheten om at våren er anmarsj og til 29 fullgåtte uker. Nå går jeg inn i den 30.graviditetsuken. Så rart å tenke på. I magehuset skjer dette:

Kan bare skrive under på alt som står om den gravide sin kropp. Svever ikke akkurat rundt på tå i en eng av romantiske, dusrosa roseblader i denne graviditeten for å si det sånn. Det går i kortpustethet, litt svimmelhet, kramper i føttene og mye tissing. Men det er helt greit.

Dere som følger Ønskemamma på Instagram vet at det ble et måltid sånn ca kl 03:50 natt til i går. Da hadde jeg ligget halvvåken lenge og tenkte på at jeg var både veldig tissatrengt og veldig sulten. Tenkte at jeg orket ikke stå opp, så det fikk jeg ta på morgenen….men det går jo ikke. Må man, så må man. Så ble det litt nattmat ved kjøkkenbenken.

Prinsesse A virker plutselig å ha blitt en liten Karate Kid der inne i magehuset. De siste dagene har jeg kjent henne mye tydeligere enn før, som om hun trener inn sitt eget lille kampsportprogram. Eller en dans kanskje, eller frittstående turn? Elsker det!

I går kveld kunne jeg også for første gang kjenner henne på utsiden av magen. Det var så fint. Det er fortsatt over min fatteevne at mennesker kan vandre rundt med andre mennesker inni. Det tror jeg aldri at jeg kommer til å forstå noe av. Men det kan vi altså.

Krysser fingre for at hun blir der inne lenge enda.

Kanskje lenge nok til å lære en nesten helt perfekt flikk-flakk.❤

9 kommentarer

 1. Cathrine Pedersen

  Så herlig at du endelig kjenner bevegelsene godt! Håper hun blir der en stund til. God helg

  1. onskemamma

   God helg Cathrine!

 2. Så koselig lesing ❤❤

 3. Hei og godt lørdag! Ja er det ikke både merkelig og flott hver gang man kjenner ett spark? Sitter også her ganske så forundret og takknemlig for å kjenne liv inni meg <3 Er så glad på dine vegner!

  1. onskemamma

   Forunderlig, fint og uforståelig Anna!

 4. Så glad på dine vegne at du har kommet så langt i svangerskapet <3
  Vil si at det var artig å lese hva kommentatorene mente var den ene tingen. Ble du klokere på utstyr eller bare mer forvirret? :-)

  1. onskemamma

   Klokere. Hehe! Bestemte meg for at Inotyol må på innkjøpslista. Det hadde jeg aldri hørt om.

 5. Imorgen er du der jeg var da lillegutt kom ut for snart seks måneder siden :) nå er du over faren :)

 6. Så koselig og fint å kjenne spark! Snart tre år etter jeg ble mamma for første gang synes jeg fortsatt det er helt utrolig at det går an
  Så nattmåltidet ditt på Instagram, og jeg tror uavbrutt søvn under svangerskapet er en forberedelse det også, for jammen meg er det ikke over tre år siden sist jeg sov en hel natts søvn, hihi. Er vel ikke nødvendig å si at det er såå verdt det?!

  God helg videre! Ventetid om våren er fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *