Akkurat sånn!

Akkurat sånn har vi det – både apen og Ønskemamma etter helgen. Utslitte, begge to. Å bestemme seg for å pusse opp samtidig med graviditet og nedsatt form er ikke det smarteste jeg har gjort – samtidig helt riktig. For det må liksom føles koselig å være hjemme.

Stua og gangen har gått fra en blanding av falmet koreapanel og spygrønn strie til lyst og innbydende. Så deilig! Kjøkkenet endrer seg sakte fra gusjegrønt til prinsesseaktig.

Fortsatt ikke ferdig det kjøkkenet, men om en uke er vi forhåpentligvis i mål. Et mye morsommere kjøkken for Prinsesse A og mamman!

Så takknemlig for gode hjelpere. Virkelig! Uten dem ville det vært umulig.

Mye er gjort. Mye gjenstår. Men nå er det tid for senga. Håper du har hatt en fin helg.

4 kommentarer

 1. Det gleder meg stort at lille prinsessen din ennå ligger trygt og godt i magen. Og snart får du møte henne! Synes det er både hyggelig og nyttig og lese bloggen din :-) Var selv på ordinær ul på fredag, og venter også en liten prinsesse. Når kjente du spark første gang, sånn at du skjønte at dette er definitivt spark? Har også morkaken på fremre vegg, så har skjønt at det ennå kan drøye en stund. Tålmodighet er en dyd sier de ;-)

  1. onskemamma

   Å, så koselig Silje. ❤️
   Skikkelige, skikkelige spark har jeg bare kjent en ukes tid. Når det andre begynte, en følelse som små luftbobler eller sommerfuglvinger, husker jeg faktisk enda ikke når startet. Jeg burde ha skrevet det ned. Jeg kjenner enda som oftest lite. Det er stressende. Lykke til med fortsettelsen.

 2. Selv om det er slitsomt å male, så blir det flott og fresht. Og tenk så godt humøret blir hver gang du går ut på kjøkkenet og ser nydelige farger og ikke spygrønt :)

  1. onskemamma

   Så enig Line – dette er verdt innsatsen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *