Hva tror du jeg kjøpte?

Etter innlegget der jeg spurte dere hva den éne tingen dere ville anbefale en kommende mamma å ha i hus fikk jeg massevis av gode tips. Takk!

Jeg bestemte meg for at hvis det kom veldig mange tips om en ting man virkelig har bruk for så skulle jeg vurdere å kjøpe den.

Og et kjøp ble det, av noe jeg aldri hadde hørt om tidligere faktisk.

Hva tror du det var?

Jo, det var denne:

Se det – lærer stadig. Inotyol altså. Nytt ord i Ønskemammavokabularet.

Da er i alle fall det i hus. Så fint at dere vet alt jeg ikke vet.

21 kommentarer

 1. Inotyol er super når barnet er veldig sår. Jeg kan også anbefale Weleda – og deres babyserie som du får kjøpt på helsekost. Zinksalven her er også veldig god. http://weleda.no/vaare-produkter/baby-og-barn/

  1. Signerer den! Weleda og vann+klut er tingen!

  2. Signerer også alt som har med Weleda!

 2. Denne synes jeg også er veldig god; bedre enn andre salver jeg har vært borti i løpet av to barn. Men enda en ting jeg vil anbefale er å vaske med våtserviett og babyolje. Plenty babyolje. Bæsjen går raskt og effektivt bort uten at man trenger å gnikke og gnure, for det bidrar til at stompen blir sår.

 3. Den er et must å ha i hus

  1. onskemamma

   Da var det jammen bra den kom i hus :o)

 4. Annbefaler kokosfett og vaskekluter jeg da:-) billig og drøyt og funker til alt, badevann, vaskekluter til baby, i mat, ansiktspleie og sminke til mor pluss pluss:-D om ikke er potetmel også en ting du burde ha i hus:)

 5. Ann-Karin

  hadde ikke klart oss uten

 6. Jeg fikk tak i alle babybokser som fantes og fikk masse gratis prøver som varte i lang tid, da kan man teste ut og jeg kjøpte da bare det som var nødvendig etter en stund og bare de produktene jeg likte. Det sparte meg for mange bomkjøp før datteren min ble født. Fikk fra Kiwi, Rema, Rimi og iallefall 2 apotek- anbefales ! Der fikk jeg prøve på Inotyl :-)

  1. onskemamma

   Flere av disse har nok dessverre sluttet med sine babybokser, men Apotek1, REMA og Barnas hus har i alle fall nå. Har hentet alle denne uken. Ingen Inotyol der, men mye annet bra. :o)

 7. mona almenning

  inotyol er gull verdt, men det er en ting som er litt irriterende med tuba! Den har så lett for å sprekke/få hull i bakkant….like greit å ha den over i ei lita krukke først som sist Da slipper du at den lekker i stelleveska✔

  lykke lykke til videre på ferden mot babydrømmen din mona.

 8. Jeg jobber i barnehage og anbefaler virkelig denne. Kan virke litt klissete, men det betyr bare at den sitter godt på huden. Fungerer like godt på tørr hud, som sår rumpe :) Som nevnt over, ikke bruk mye tid og penger på alt for mye stæsj før hun kommer. Du vil mest trolig finne deg noen favorittprodukter som du bruker hele tiden, så et stort apoteklager av alle slags kremer, oljer, såper og pulver er absolutt ikke nødvendig. Da har du spart både tid og penger. Lykke til med resten av svangerskapet! Heier på deg

 9. Inotyol er helt klart avgjørende! Ikke bruk tid på å vurdere potetmel og lufttørking den dagen bleieutslettet dukker opp en gang. Smør tykt på med Inotyol og kurer babyen din fra et veldig smertefullt problem veldig fort. Utrolig effektive greier!

  1. onskemamma

   Se det! Beste kjøpet etter gode tips fra dere :o)

 10. Camilla

  Signerer den. Inotyol er den beste. Jeg har i tillegg kun brukt tørre engangskluter til min datter. Har ikke villet bruke våtservietter. Og hun er sjeldent rød i stumpen. Klutene får du kjøpt på apotek og i butikk. Lykke til, ikke lenge igjen nå :-)

  1. onskemamma

   Ja, de tørre engangsklutene er allerede i hus. Slowly learning.

 11. Inotyol og bephanten er de eneste salvene som duger synes jeg! Bruker å blande dem og smøre i baken. Bephanten bruker jeg mye!

  1. onskemamma

   Ja, Bephanten var det med en liten tube av i en av babypakkene jeg skriver om i ettermiddag så den får vi prøvd.

 12. Jeg signerer kokososolje. Jeg bruker inotyol når det blir rødt og sårt. Men etter at jeg begynte å vaske med fuktige kluter med kokosolje i og droppet engangs-våtservietter totalt så har jeg nesten glemt inotyol. Aldri behov bortsett fra ved diaré. Lager klart en vanntett boks med kluter klart til mange dager som ligger ved stellebordet og er med i stelleveska og til og med i barnehagen. For kokosolja forebygger så godt.

  1. onskemamma

   Ja, engangs våtservietter er vel helst bare til nødbruk sier mange. Kokosolje har jeg stort sett i hus uansett, så det kan jeg prøve. Gleder meg til å treffe deg i morgen!

 13. Inger-Lise

  Jeg, som selv har slitt med sår hud (bl.a eksem) syns inotyol er noe av det værste jeg har på huden, da den svir noe ekstremt. Skal du bruke den, så følg med på barnet ditt om hun reagerer når du smører den på. Sist jeg prøvde den (som voksen) gråt jeg av smerte pga salven. Ser mange er fornøyd, men også greit å være litt obs på at det ikke bare er positivt, så greit å følge med

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *