Strikkeprinsessen

Lille Prinsesse A er så heldig. Utrolig heldig!

Mange hjertevarme lesere har sittet rundt om i Norge og strikket til henne. Ønskemamma strikker fint lite selv, så Prinsessen kan prise seg lykkelig over at det finnes så fine folk der ute. Det har kommet så mye nydelig. I dag vil jeg vise deg dette helt fantastiske settet som kommer fra ei skjønn dame på Gjøvik. Hun kan strikke hun!

En utrolig lekker Klompelompedress (Lillelam, go home!)…..

…..og både lue, koseklut, kjole og sommerbukse i de samme, lekre fargene. Og seee på den nydelige kjolen da! PT-kjole heter visst den, og jeg synes den er så fin at Prinsesse A nesten ikke kommer til å få lov å vokse ut av den. Kan strikkes i all verdens farger.

Denne dama har Ønskemamma møtt i hennes egen by. Veldig koselig! Hun er mamma til en veldig flott prins (som jeg også var så heldig å få møte), og på Instagram…ja, der heter hun @kreativvims – og der tror jeg hun har bilde av flere sånne kjoler også.

Tenk å være så flink til å strikke da gitt! Tusen takk Grethe! ❤

Prinsesse A og Ønskemamma gleder seg til neste tur til Gjøvik. Til sommeren en gang håper vi på.

1 kommentar

  1. Åååååå så koselig Tina. Tuse takk for fine ord❤️❤️ Vi gleder oss også veldig til du kommer til Gjøvik❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *