Ønskemamma
Graviditet

Strikkeprinsessen – fortsettelsen

Published on: April 21, 2017 at: 6:25 pm
3 comments

I går så du et helt lekkert hjemmestrikket sett som Prinsesse A har fått av @kreativvims. Så nydelig! Også er det slettes ikke bare en kreativ vims som har strikket, men mange andre også. En del av det som har kommet i posten skal du få se her, i et lite bildedryss. Nei vent – et stort bildedryss.

Så mye lekkert! Er det mulig? Er så utrolig takkemlig!

Ønskemamma er i tillegg veldig takknemlig over en ting til. I morgen er en ny fullgått uke, og en stor, stor milepæl…kanskje den aller største i graviditeten? Det feires med mammasveis. Mer om det når milepælen (forhåpentligvis) er passert.

Ønsker deg en finfin fredagskveld.

Share

Comments (3)

  1. Lurer på om du vet om du kommer til å føde vaginalt eller med keisersnitt.

    1. onskemamma

      Det vet jeg ikke.

  2. Så fine ting du har fått. Prinsessen kommer til å se utrolig søt ut ❤

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *