Noen som vet hvor jeg kan finne?

I dag trenger Ønskemamma litt hjelp. Når prinsessen ankommer ønsker jeg etter hvert å kjøpe meg et mammasmykke/morssmykke/navnesmykke et eller annet sted. Synes det er så koselig. Og let’s face it – jeg her ventet mange år på  å kunne ha den muligheten.

Har googlet og lett, og funnet noen fine men ikke veldig mange. Eller jeg finner en god del sølvfargede, men går stort sett bare med gullfargede smykker selv. Altså jakter jeg på noe i gull eller forgylt sølv/forgylt metall.

Har noen av dere kloke lesere et slikt smykke med deres eget barns navn på? Eller enda bedre: med både barnets navn og «Mamma» inngravert. Med eller uten fødselsdato (men gjerne med) og med eller uten fødselssten.

Og hvis du har et – hvor er det i tilfellet kjøpt?

De jeg har funnet så langt er hos MittnavnesmykkeEik barn (men hos Eik ser det bare ut til at det finnes sølvfargede) og Gavesmykker.

Mittnavnesmykke ser ut til å ha flest. Synes dette «Two hearts forever-kjedet» på bildet over er superlekkert, og det hadde vært veldig koselig å ha med Mamma og Amelia på, men ser etter noe med ikke fullt så høy pris.

Kanskje har du noe lignende dinglende rundt halsen. Gode tips anyone? Det kan like godt være fra en utenlandsk nettbutikk som en norsk.

Dere pleier å vite alt jeg ikke vet, så jeg krysser fingre for gode innspill i dag også.

35 kommentarer

 1. Jeg har fra pilbue.no med tre lag. Har dårlig erfaring med mittnavnesmykke.no ..

  1. onskemamma

   Et smykke fra An-Magritt har jeg faktisk fra en annen anledning. Visste ikke at hun nå heter Pil&Bue.

 2. Kristine

  Prøv Trine Lorange! En norsk gullsmed, som lager nydelige ting❤ Siden hennes: http://www.lorange.no. Hun preger smykker med bokstaver/navn, utformer slik du vil ha, og jobber med alle materialer, så vidt jeg vet. Tviler på at det trenger å bli dyrere enn de andre du har sett på. Veldig koselig ting å ha!

  1. onskemamma

   Takk for tips. Så nydelige ringer hun lager!

 3. Ann-Karin

  Du, jeg synes at du skal undersøke muligheten for å få et helt egendesignet eller få laget et smykke hos en gullsmed som kan sine ting. Behøver ikke bli så himla mye dyrere enn et «standard» smykke, og som du sier – dette har du venta lenge på. Du fortjener det.
  Og nå begynner jeg å bli veldig spent, altså – det er ikke lenge til juni :-)

  1. onskemamma

   Ja, det hadde vært utrolig koselig Ann-Karin. Får snuse på mulighetene etter hvert.

 4. Jeg leita og leita, og fant til slutt et nydelig håndlaget smykke på familiesmykke.no. Det er dog i sølv, men altså

  1. onskemamma

   Familiestykke har jeg ikke hørt om. Skal sjekkes ut. Takk for tipset!

 5. Julie Markussen

  Har du sjekket ebay? Der finnes det mye lekkert Som for eksempel denne:
  https://www.ebay.com/itm/252839693315
  Eller denne: https://www.ebay.com/itm/222386990236
  Lykke til

  1. onskemamma

   Takker Julie. Hadde sjekket ebay, men ikke fun et noe jeg likte. Det ene du hadde funnet likte jeg. Får se litt mer på ebay.

 6. Har du sett på Etsy? Utrolig mye lekkert der! https://www.etsy.com/market/mother_child_jewelry

  1. onskemamma

   Tusen takk for den lenken Hanne. Der var det veldig mye fint. Gjetter at jeg skal surfe rundt der noen timer :o)

 7. Jeg har handlet dåpsgaver hos https://familjesmycken.se. De har også navnesmykker i gull, men prisen er nok ikke rimeligere enn det du har sett på. Du kan jo ev. se hos gullsmedbutikker om de har smykker som egner seg for gravering. Vet at Bjørklund har noen – både hjerter og plater.

 8. Marianne

  Jeg har smykke fra prinsesseverden og er veldig fornøyd med det, men ser ut til st nesten alt er sølv der også dessverre, men var I alle fall en gullstjerne og kanskje det r noe mer om man leter eller etterspør :-)

  http://www.prinsesseverden.no/categories/smykkerbyia

  1. onskemamma

   Ja, liker veldig godt designet på en del av det de har men dessverre er de sølvfargede.

 9. http://www.etsy.com har veldig mye fint. Der har man som oftest muligheten til å velge og vrake når det kommer til hva som skal stå på smykket og hvilken farge man ønsker :-)

  1. onskemamma

   Da må etsy sjekkes Ida.

 10. Hei;)

  Jeg synes mange av de som fås kjøpt ser litt «jalla» ut, så her har vi faktisk kjøpt gullplate fra gullsmed, og bare gravert inn navn. Det er egentlig gutteanheng tror jeg, men det er bare jeg og jentene som har hos oss, da jeg synes det er veldig fine smykker på oss. De er jo ikke veldig maskuline akkurat (rund, tynn, liten plate). Jeg har litt større enn barna, og med alle navnene på. Jentene har kun sitt eget navn. Får masse skryt for de smykkene, og er ikke altfor dyre. Her har vi ønsket i dåpsgave (da kan flere gå sammen om å kjøpe).

  1. onskemamma

   God idé å ønske til prinsessen i dåpsgave.

 11. Henriette

  Jeg ville styrt unna Mitt Navnesmykke. De utgir seg for å være norske, men da jeg fikk smykkene jeg hadde bestilt, fikk jeg en heidundranes tollregning. Kvaliteten på smykkene var også dårlig. Det vil si, de så billige og «juglete» ut. Bestilte smykker til tre nieser der. Skulle være julegaver, men de var for stygge til at jeg ville gi dem bort. Ble med andre ord en dyr affære

  1. onskemamma

   Så utrolig fine Inger-Lise!
   Et musthave om noen år ser jeg. ❤️

 12. Kristina

  Jeg har bestilt meg en del smyker, armbånd osv på https://familjesmycken.se, og jeg har alltid vært skikkelig fornøyd! Alle smykkene de har kan produseres i gull, og de håndlages akkurat som du vil ha dem selv :) Etter som det er en svensk butikk, må man jo betale toll for smykkene, men den ekstra kostnaden synes jeg absolutt de er verdt!
  Finner du ikke noe som er akkurat slik som du kan tenke deg der, så er de veldig behjelpelige på både telefon og mail for at du skal få designe ditt helt eget smykke fra scratch også :D
  De har også instagramprofil der de legger ut mye av arbeidet sitt om du vil se på noe av det, der får du også sett at de lager noen av smykkene, bare søk på: familjesmycken, så får du de opp.

  Lykke til med smykkejakten! :D

  1. onskemamma

   Glitrende tips Kristina. Takk!
   Det skal jeg sjekke ut.

 13. Sjekk ut Lamar925 på Instagram! Han lager ting etter kundens ønske! Flink og rask Har selv fått laget armbånd til samboeren av han.

  1. onskemamma

   Aldri hørt om – skal sjekkes!

   1. Annette

    Han heter Lamar Design på Facebook forresten.

 14. Jeg har så lyst til å kjøpe et smykke fra Marna sin kolleksjon hos Thune, og gravere inn barna sine navn, eventuelt bare forbokstavene. Synes det er så fint med teksten «Because I love you» :)

  1. onskemamma

   Ja, Marna sine smykker er koselige.
   Jeg liker også den teksten der. ❤️

 15. Hvis du ønsker noe enkelt og fint, som ikke koster skjorta, er Jane Kønig sine bokstavsmykker veldig fine, de finnes i forgylt gull. Har et slikt selv og elsker det! Det er også ulike størrelser på rundingene med bokstav på, og du kan f.eks ha din egen bokstav og datteren din sin, i lik størrelse eller ulik. Enkelt og fint!
  Hilsen til vanlig stille leser som har følgt bloggen din i spenning det siste året :)

 16. Jeg lette veldig etter noe sånt da mine var små men fant egentlig jeg likte. Endte opp med sølvsmykket som støtter Stine Sofies stiftelse. Det smykker har blitt brukt nesten hver dag i 6 år og har en litt dobbel betydning for oss. Vi er veldig glad i det alle 3. Fra da de var små har de hver kveld tatt på smykket mitt når jeg skulle si god natt og jeg begynte å spørre dem hva de trodde at smykket betyr og jeg har alltid svart «at jeg elsker deg for alltid» en dag spurte jeg datteren min som vanlig og jeg var klar for å svare som jeg alltid gjør men denne kvelden svarte hun selv på spørsmålet » det betyr at jeg elsker deg for alltid også mamma» gjett om tårene rant da jeg fikk denne overraskelsen.
  Til bursdagen min i år fikk jeg armebånd fra mitt navnsmykke med navnet til tvillingene i hvert sitt «åttetall» . Nydelig det også.

  Lykke til med siste innspurt. Du har så mye glede i vente❤️

 17. Hei.
  Jeg har ikke kjøpt noe fra de selv, men du kan se på tinamnsmycken på Instagram- eller http://www.alskadebarn.se – de har både smykker i sølv og gull

  1. onskemamma

   Tusen takk for tips Silje!

 18. Jeg vil anbefale en smykkedesigner fra Kristiansand. Hun lager nydelige smykker – sjekk hennes hjemmeside http://www.bytone.no

 19. Navnesmykker.no er en uetisk bedrift, de har dårlig kundeservice og retur og har slettet negativ omtale på Facebook. I tillegg er de blant bedriftene i Israel som aktivt støtter nedrykkelse av Palestinere.
  Du har heldigvis fått mange andre gode råd :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *