37 uker…oh my!

Takk for alle gode smykketips dere kom med i går. Dere visste om mye fint jeg ikke kjente til. Synes særlig det var masse fint i den ene Etsy-lenken. Får titte litt mer etter hvert. Om noen uker. For NÅ er det ikke lenge igjen.

Det har blitt lørdag 13.mai 2017, og en ny milepæl er nådd – en jeg slettes ikke turte håpe på. Hele 37 fullgåtte uker er det i dag. Takk, takk og takk! ❤

Nå regnes vel ikke prinsessen lengre som prematur når hun blir født (eller er det fra og med mandag, som er akkurat tre uker før termin tro?).

En fullbåren prinsesse blir det. Tenk det! I følge både jordmor og lege er det «mye barn i magehuset til 37 uker å være.» De antar ut fra alle målingene at hun er en lang og relativt slank liten frøken. Det vil bare tida vise.

Nå er jeg så spent at jeg nesten tisser på meg. Nei vent, det gjør jeg nesten uansett. Men heldigvis bare nesten :o)

Uke 36 har vært en av de mest utfordrende så langt i graviditeten, med mye engstelse og flere ekstra kontroller. Mer om det senere. Ønsker deg en fin lørdag!

24 kommentarer

 1. Cathrine Pedersen

  Gratulerer med fullgått svangerskap! ❤️
  Og håper alt er bra med prinsessen og at du føder snart så du slipper alle plagene..

  1. onskemamma

   Takk Cathrine! Ja, nå begynner det å røyne på synes jeg. Måtte den siste tida gå fort….og fint.

 2. Gratulerer med 37 uker ❤️

  1. onskemamma

   Takk! ❤️

 3. Uke 37 regnes som fullbåren. Mine kom 37+1 og regnes ikke som premature.

  1. onskemamma

   Se det ja! Da blir Prinsesse også fullbåren, uansett når hun nå måtte bli født.

 4. Og gratulerer med stor milepæl ❤

  1. onskemamma

   Takk! Tenk at vi begge fikk passere den. ❤️

 5. Fantstisk! Har fulgt deg lenge og heiet på deg på den lange kronglete veien til å bli mamma. Endelig er det snart din tur. Håper vi får fortsette å følge deg etter at prinsessa er født også. Klem fra meg

  1. onskemamma

   Ja, det ER virkelig fantastisk Lene. Takk!
   Og vi forsvinner nok ikke herfra.

 6. Wow Nå begynner det å bli veldig nært forestående! Får begynne å se sende deg litt fødekraft nå ❤️ Og ønsker deg en fin fødsel

  1. onskemamma

   Ja, nå nærmer det seg med stormskritt Lone!

 7. Åh, neste lørdag regnes hun som «til termin» :) spennende tid framover :)

  1. onskemamma

   Å, det visste jeg faktisk ikke. Herlighet, det er jo fantastisk. ❤️

   1. Fra uke 38 er det vanlig å føde, så de regnes som til termin fra uke 38-42 :)

 8. Fikk beskjed av jordmor den gang at 37 er grensa for fullbåren, sånn ifra definisjon. Så du har definitivt kommet der du «skal» i svangerskapet. Dette kommer til å gå så fint. Sender deg varme tanker hver dag <3 Håper fødebaggen er klar? ;-) Hilsen fra en hekta leser!

  1. onskemamma

   NÅ er fødebagen endelig klar. Det ble den brått etter en uplanlagt tur til Riksen denne uka…

 9. Skal du føde vanlig eller ved keisersnitt? :-) Har du fått velge i og med at du har et risiko-svangerskap?

 10. Ida Beate Bakken

  Åååh, så spennende! Har fulgt deg lenge nå, og er spent hver gang jeg sjekker bloggen :) Lykke til, og gratulerer med 37 uker ❤ Du har så masse å glede deg til!

 11. Gratulerer så mye med 37 uker, tenk det, en fullbåren og fullkommen liten prinsesse!!! Nå er det virkelig ikke lenge igjen før hun er her, bare å glede seg :)

 12. Inger-Lise

  Nå begynner den spennende tida med «når som helst» og spekulasjoner på hvordan det starter og hvordan fødselen blir. En herlig og spennende tid som ender opp med en fantastisk forelskelse av an annen verden!

  Unner deg så å få oppleve dette. Nyt tiden selv om det er litt plager. Nyt magen, nyt sparkene og doturene. Om noen små uker er det bare minner. Og jeg kan love deg at magen kommer til å føles merkelig tom etter fødselen. Men da har man jo verden nydeligste skatt å kose med og bli kjent med også da :)

 13. Fy flate, det er helt rått at du har kommet så langt i svangerskapet! Nå er det vel fritt fram dersom fødselen skulle starte? Lungene burde være modne og fine, og hun er sikkert passelig stor og klar for verden ❤️. Lykke, lykke til med fødselen og nyfødttida! Begge deler er helt fantastisk (og litt slitsomt).

  1. onskemamma

   Ja, nå er det fritt frem Heidi. Hun ligger rett vei, men hodet er visst ikke helt festet enda sies det…selv om hun definitivt har sunket lengre ned – og tidvis gir mora si gangsperre :o)

 14. Wow, utrolig bra. Nå kan hun bare komme ❤
  Gleder meg med deg ;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *