Romeo er ikke overbevist

Det har blitt fredag. 37 + 6 i dag. Romeo er allerede forhåndssjalu. Litt snurt faktisk, over at han snart må dele oppmerksomheten med lillesøstra si. Enda mer snurt ble han av å måtte teste enda en underlig ting for den kommende bylten. Selv ville han nemlig gjerne teste denne:

Men så ble det ikke vogn han fikk teste, men vår nyinnkjøpte Ergobaby swaddler. Nok et Finn-kupp. Nuvel, kupp og kupp sier Romeo:

Ikke vet jeg om prinsessen vil like svøping eller ikke. Noen spedbarn elsker det vel, mens andre misliker det. Verdt et forsøk tenker Ønskemamma, for det ligner jo på sånn de har det inni magehuset. Kanskje liker hun det.

Roemo derimot….

Ønskemamma ønsker deg en fin fredagskveld. Romeo gidder ikke ønske noen noe som helst før han slipper fri sier han. Så jeg får vel kanskje vurdere det  :o)

12 kommentarer

 1. Ser for meg at du flirer godt for deg selv mens du svøper Romeo inn :-D det gjorde hvertfal jeg av å bare se bildene :-D neimen ikke mange dagene igjen før du har en sprell levende lita prinsesse å kose deg med nå! Jeg er såååå spent og det tror jeg det er flere som er :-D må få ønske deg All lykke og hell med fødselen mens jeg enda kan <3 gode varme klemmer fra meg til deg <3

  1. onskemamma

   Haha, ja akkurat denne svøpen hadde vi litt moro med. Han så ikke veldig fornøyd ut, så jeg håper prinsessen selv vil like svøpen bedre,

 2. mona almenning

  Romeo er nok et dekknavn….dette er jo gruffalo i barnebokverden

  1. onskemamma

   Hehe! For dem som gar fulgt historien over tid er dette Romeo – Gruffalo sin ukjente fetter. Og Romeo mener helt klart at han er den kjekkeste. :D

 3. Hihi, ja det så ikke ut som han koste seg noe videre:p men jeg synes den ser genial ut til baby<3 Lykke til når prinsesse A skal ut etterhvert, virkelig ikke lenge igjen nå! Så spennende!

 4. Kjære deg.
  Ønsker deg og en riktig god helg. Du skriver alltid så utrolig fint..
  Det du skrev om bekymringer for et par dager siden var det mye sant i. Min eldste er 24 og elsker å reise, og er akkurat nå langt av sted. Unner henne alt, men er jo også bekymret mamma. Bekymringene forandrer seg, men de vil nok være der hele livet. Men det må vi nok bare tåle når vi har barn som er så umistelige for oss.

  Jeg synes det er så fantastisk at du snart har ei lita prinsesse i armene.
  Følger deg spent hver dag.
  Masse, masse lykke til fine gode ønskemamma.

  1. onskemamma

   Takk for fine ord Pia.
   Kjærlighet og bekymringer er nære slektninger.

 5. Haha! Stakkars Romeo! Mine bebisser likte svøping omtrent like godt som han.

  1. onskemamma

   Haha! Et saftig bomkjøp i tilfellet.

 6. Ann-Karin

  Ler så tårene triller!!! Digger at damer på vår alder er så lekne

 7. Masse lykke til med siste innspurt! Snart er du over målstreken! Jeg har lest din en stund. Som 34 singel uten barn lurer jeg litt på tankene dine rundt dette å gjøre det alene. Det har ikke vært skrevet så mye om det i tiden jeg har lest. Men jeg forstår jo at man velger å dele noe, eller fremheve andre ting. Siden en blogg er bare noen få ord i ett helt liv. Ett spørsmål av noe privat karakter er om du har lett etter en partner i denne tiden? Eller om fokuset har vært ønskebarn utelukket. Jeg forstår og respekterer om dette ikke er noe du ønsker å dele dine refleksjoner om!

 8. Min yngste nevø elsket å bli svøpt. Det var i perioder eneste måten vi fikk roet ham på. Vi brukte bare et vanlig babyteppe da, samme nytten. Da sov han så deilig <3 Håper din lille prinsesse vil like det også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *