Bursdag!

Hipp, hipp hurra!

I dag (sånn cirka akkurat kl 09:07) fyller Prinsesse A tre uker, mens mammaen – ja, hun fyller 44 år. Dobbelbursdag altså, for det er klart at tre uker også må feires litt.

Første bursdag som mamma er stas.

Ok, så har jeg ikke pynta meg. Det går i yogabukse fra Cubus, ammetopp (som garantert snart har store melkeflekker) og knall rosa hårstrikk. Ok, så har jeg ikke bakt, men mormor har levert deilig krydderkake som ligger i fryseren. Resten av fryseren er snart overfylt av frossen morsmelk, og jeg trenger seriøst en ny fryseboks.

Ok, så har jeg ikke fest, men det kommer besøk (og vi er kjempespente på de bildene Fødselsfotografen har tatt). Ok, så skal jeg ikke drikke verken vin eller champagne, men Pepsi Max blir det garantert. Og en kopp amme-te, eller kanskje til og med to.

Ok, så skjer det kanskje ikke egentlig noe storslagent på denne bursdagen – men det gjør ikke noe. For det mest fantastiske har allerede skjedd. Den største gaven har jeg akkurat nå bundet fast på brystet i et lilla Aldoria bæresjal (for øvrig noe av det smarteste jeg har brukt penger på).

Og se på denne lekre bursdagsgaven vi har fått av Hege med familie (hun som var med både til Praha og på fødselen vet dere).

Smelt! En fødselssten for prinsessens maibursdag (en vakker, grønn smaragd) skal også henges på kjedet, men den måtte bestilles. Dette smykket tar nå plassen til fruktbarhetsgudinnen jeg bar rundt halsen gjennom hele graviditeten. Et finfint bytte.

Hurra for bursdag altså!

17 kommentarer

 1. Annette S Slokvik

  Hei! Jeg lurte på den ammeteen du skrev om, er det for og øke melkeproduksjonen? Dattera mi har akkurat fått tvillinger som er født i uke 31. Og de får melk i sonden. Dattera min pumper seg det ho har men det er selvfølgelig ikke nok. Så da lurte jeg på om den teen var god Mvh Annette S

 2. Gratulerer til dere begge! Dere har begge fått den beste gaven på forhånd! Du har fått ei nydelig prinsesse og prinsessa har fått verdens beste mamma! Ønsker dere en strålende dag!

 3. Gratulerer med dagen, Tina! lett overskya hilsner fra Ixia og Rhodos. ❤️

 4. Gratulerer med dagen til dere begge! Høres ut som om dere har det veldig fint ❤️

 5. Gratulerer med dagen til dere begge ❤️

 6. Gratulerer så mykje med dagen, og kos deg med veslejenta ❤

 7. Gratulerer så mye med dagen Tina! Og gratulerer med 3-ukers dagen til prinsessa❤️

 8. Gratulerer med dagen begge to! Dere har fått hverandre i gave, bedre blir det ikke

 9. Gratulerer med dagen! Den beste gaven fikk du jo for 3 uker siden :D

 10. Gratulerer så mye med dagen ❤️

 11. Gratulerer med dagen

 12. Gratulerer med dagen!!!

  Du, jeg lurer fælt på Åssen d går med hende e dine nå etter fødsel ? Er de like ille enda ?

 13. Gratulerer med dagen! (jeg følger etter med bursdag i morgen.. forøvrig min tredje som mamma) Høres ut som en perfekt bursdag. Bare vær obs på at pepsi max kan gi de små magetrøbbel (sånn med tanke på det forige innlegget ditt)…

 14. Cathrine Pedersen

  Gratulerer med dagen begge to! ❤️

 15. Gratulerer med dagen til begge to

 16. Gratulerer med dagen Beste dagen i året å ha bursdag på

 17. Gratulerer med dagen! Og med babyen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *