Snufs!

En bursdag er over. Festen sparer vi til senere, men det ble en dag med flere besøk, mange telefoner, koselige gaver og rørende ord.

Blant dem som var innom var selveste Fødselsfotografen, Eva Rose og journalist Trine. De var med oss på fødselen, og jammen hadde Eva Rose brukt tid på å printe ut bildene og lime dem inn i et album til lille prinsesse A. Snufs altså!

Bildene var så rørende – fra både før, under og etter fødsel. Du skal få se flere av dem etter hvert.

Fine Janne, med bloggen Jannorama, kom også innom. Vi fikk arve en hel haug av klær, sko og leker…og Janne tok med litt babystøv hjem. Nå skal ikke de ha flere babyer der i huset altså. Jammen skrev hun et blogginnlegg etterpå også, som ganske enkelt fikk Ønskemamma til å snufse litt….eller ærlig talt hulke.

Innlegget starter slik:

…og resten kan du lese her om du vil.

Fine ord kom i fleng – på Facebook og på private meldinger. Blant annet disse utrolig fine ordene, fra selveste englekordirigenten:

Så innmaei koselig. Og under skrev en av mine foregående sjefer ganske enkelt «Amen!». Da snufset jeg litt til.

Telefonen ringte med hyggelige hilsener og sang, og jammen kom det noen gaver i posten også. Blant annet et bidrag vi skal bruke til babysvømming til høsten, så i går meldte vi oss på Kråkebolle-bading med oppstart i august. Stas! Mor ønsker nemlig at prinsessa skal bli glad i vann og bading, akkurat som mammaen sin.

Ingen fest, men en fin dag. Jeg føler meg så heldig. Veldig heldig. ❤️

1 kommentar

  1. Jeg unner deg virkelig den nydelige babyen din

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *