8 uker!

Herlighet, som tida flyr! I dag er du åtte uker gammel – eller åtte uker ung heter det kanskje. Du veide 3306 gram den dagen du ble født, og nesten bare tre kilo når vi forlot sykehuset. Nå har du akkurat passert fem kilo!

Du var 48 cm lang. Nå har mamman din allerede måttet pakke bort alt av str 50 og 56, for nå er det str 62 som passer. Vi rakk ikke en gang kle på deg alt du hadde i de minste størrelsene. Det går så fort – så skremmende fort!

I dag vil jeg dele et av favorittbildene mine med dere. Det ble tatt for nøyaktig fem uker siden, da du var tre uker gammel. Da kom Eva Rose og Trine på besøk her hjemme med alle bildene fra fødselen.

Det var 8.juni 2017 – dagen da du fylte tre uker og mamma fylte 44 år.

Tror dette for evig blir et av favorittbildene mine:

I morgen skal du få bli med på nyfødtfotograferingen. Der tok vi mer polerte, men slående vakre nyfødtbilder.

Så fort som tida løper nå blir minnene fine å ha – det kjenner jeg allerede.

3 kommentarer

  1. Gratulerer med 8 uker! Jeg er spent på hvordan det går med ammingen? :)
    Fra det ene til det andre, jeg ble anbefalt appen «Wonder Weeks» fra flere, og den er jeg glad jeg brukte det første året. Den tar for seg utviklingstrinnene til babyer, som ofte medfører endring i væremåte/søvn/spising osv. Den var veldig nyttig, og den stemte på en prikk! Hver gang hun fikk perioder med sutring/kaving/gråting/lite soving sjekket jeg appen, og jammen meg var hun ikke midt i et utviklingstrinn, eller «leap» som de kaller det på Wonder Weeks. :)

  2. Så søtt bilde av den smilende Amalie som tydelig koser seg på mammas fang. Skjønner godt det er favorittbilde!

  3. For et nydelig bilde ❤️ Godt å høre hun vokser! Høres ut som om prinsesse A vokser raskere enn min lille prinsesse, her pakker vi bort str 62 nå – 21 uker gammel

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *