Hvordan er den vogna?

Etter forrige innlegg stilte en av dere, Karina, dette spørsmålet:

Svaret på det er: Vi er kjempefornøyde med vår lekre, lilla Stokke trailz – både prinsessen og jeg. Virkelig superfornøyde! Hun elsker å ligge i den – jeg elsker å trille den. Den er en god del høyere i ligge- og sittedelen enn andre vogner. Det gir god kontakt med mini, noe jeg liker veldig godt. I tillegg sparer det min dårlige rygg at jeg kan løfte henne fra den høyden. Det skiller faktisk en hel baghøyde fra noen av de andre merkene.

Til tross for at vogna er stor er den superenkel å navigere, og den snur på en femkroning. Den triller mykt og lett, og har stor plass til matvarer, picknickpledd og lunch eller annet pakklass i kurven under. Håndtaket kan justeres i mange ulike høyder. Topp om det er flere som triller den, men også kjekt for meg som bare er en. Det er deilig å ha ulik høyde i bratte oppoverbakker kontra nedoverbakke eller sletter synes jeg. Enkel å slå sammen er den også, og utrolg nok får jeg den inn i min lille mygg av en Toyota Yaris.

Hadde uten snev av tvil kjøpt den samme vogna på nytt. Håper og tror at vi vil ha glede av den i flere år fremover. Så den vogna – den er jeg ganske enkelt veldig takknemlig for. ❤️

Det er bare et minus ved vogna, og det er solskjermen. Den er  utvilsomt for kort, slik at du trenger å kjøpe enten parasoll eller en Tinkafu forlengerskjerm i tillegg. Og du – kjøp koppeholder også – den har jeg brukt hver dag.

Lykke til med vognvalget!

I de neste innleggene: flere av våre beste babykjøp (…og kanskje noen litt mindre gode…)

7 kommentarer

 1. Duangdaw

  Vi også elsker vogna, og etter litt tilvenning liker vi også sittedelen godt!
  «Dookey» er veldig mye bedre, og enklere i bruk, enn Tinkafu solskjermen! Tinkafu sin er litt kronglete å feste på Trailz. Dookey er genial, både her hjemme og i Hellas!
  Og koppholderen var i hus før jeg fikk vogna, hehe!

  1. onskemamma

   Å, så fint solskjermtips! Har du en lenke? Får spørre deg til råds når vi skal bytte til sittedelen. Håper det er leeeenge til, men tror det blir før jeg aner…

   1. Duangdaw

    Du kan søke på ‘Dooky shade’ på Ebay, mange selgere der, og godt utvalg av mønstre. Det var kort leveringstid også. Den er enkel å sette på og ta av, og tar så omtrent ingen plass. Jeg har Tinkafu sin også, men har ikke pakka den opp, synes den virker så kronglete når jeg ser den i bruk.
    Den nye Stokke Scoot har lengre solskjerm, den reguleres med glidelås på samme måte som slik vi åpner den luftedelen. Jeg tenker at Stokke kanskje tar i bruk den kalesjen på de andre vognene også.
    Etter tilvenning til sittedelen digger vi den også, mye lettere og mer håndterlig enn bagen, men jeg synes bagen er lekker! Det føltes litt trist å bytte til sittedel, men da han var 8,5 måneder hadde han blitt for lang for bagen. Jeg forlenget brukstida ved å feste en sele i bagen, slik lå han fortsatt trygt der selv etter at han hadde begynt å snu seg.

 2. Vi har også Stokke Trailz og er storfornøyd
  Skjønte så fort vårsola tittet frem at vi trengte noe mere skjerming og kjøpte tinkafu sin solskjerm. Kjøpte den forde jeg syntes parasollen til Stokke virket litt løs i fjøra og var redd den skulle bli stående å gynge foran fjeset mitt når jeg trillet litt fort (for da vet jeg at jeg hadde blitt sprø )
  Solskjermen er lett i bruk og gjør jobben sin. Eneste minuset med den er at jeg valgte hvit og vil da ofte ta den av for å ha vogna ut og inn av bilen, så den ikke skal bli møkkete – men det vil jeg vel egentlig kalle ett luksusproblem

  1. onskemamma

   Ja, parasoll er ikke min greie heller. Er overrasket over at Stokke har laget en SÅ god vogn med en så dårlig solskjerm. Håper de endrer på den ved neste oppdatering, men vogna – den elsker jeg ganske enkelt.

 3. Tusen takk for flott svar! :)
  Da blir det nok Stokke på oss også!
  Venter spent på neste innlegg.

 4. Me kjøpte Outlook solskjerm på Lilleprinsen. Stor og god skjerm med glidelåsåpning så du kan titte på prinsessa utan å forstyrre. Fest den med strikk og kroker fast i dei to «hempene» på understellet på vogna.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *