Våre beste kjøp, del 4

Helg, helg, strålende helg! Det gjelder å nyte siste rest av sommeren før høsten kommer, så prinsessen og jeg har tatt turen til vakre Son. Så fint det er her! Mer om det senere. I dag til et nytt innlegg i serien: våre beste kjøp.

Ønskemamma, eller jeg da, er testfreak. Altså, jeg er hun som leser et las av tester før jeg kjøper noe. Ofte i alle fall. Sånn var det også da jeg skulle finne en liten, første reiseseng som også kunne brukes som stort babynest.

Etter mye leting fant jeg noe jeg er superduperfornøyd med. Virkelig kjempefornøyd! Det er en Serta iComfort Infant Sleeper. Det er ganske enkelt en liten, sammenleggbar reiseseng i netting/mesh. Den er suveren!

Den er passe stor (hun har fortsatt god plass), den er trygg for kvelning med netting hele veien, hun trives veldig godt i den og den er veldig lett å ta med seg. Den har faktisk innebygget nattlys, musikk og vibrasjon også men det har vi aldri brukt så langt.

Er vi på overnatting plasserer jeg den i senga ved siden av meg. Siden midtpartiet er mykt (der du ser den buer litt inn på bildet nedenfor), mens øvre og nedre del har metallkanter kan jeg enkelt henge en hånd over kanten og inn for å stryke på henne.

Er vi på dagsbesøk tar jeg den også med, så hun har et trygg sted å ligge. Vi har plassert den på gulvet, i sofaer og på flere ulike spisebord mens vi har spist midddag. Så pludrer hun der og koser seg.

Sammenslått blir den liten og lett, og jeg slår den enkelt sammen med alt innhold inni – et lite saueskinn, et tynt svøpeteppe, dyne, smokk, en liten koseklut, en gulpeklut og en leke.

En, to, vips så er den slått sammen. Den festes med borrelås og vi slenger den inn i bilen. Når vi kommer frem dit vi skal bretter jeg den bare ut, og så er det ferdig oppredd for prinsessen på fire sekunder. Genialt! Utvilsomt et av de aller beste kjøpene jeg gjorde før hun ble født.

Skulle jeg få 17 barn til hadde jeg kjøpt den til hvert eneste barn. Nå er vel ikke det så sannsynlig, men så fornøyd er jeg faktisk. Håper vi kan bruke den enda noen måneder enda. Gruer oss allerede til den må selges videre. Og i dag – ja, i dag er den her i Son!

….og vi bestilte den fra det store utland. Det var helt uproblematisk. Du finner den både på Amazon og på eBay.

Ønsker deg en finfin helg!

8 kommentarer

 1. Silje Marie

  Hadde det ikke vært like enkelt å bare la henne sove i vogn-bagen? Hadde spart litt plass i bilen også.

 2. Mamma til tre

  Den så lur ut! Vi har brukt vognbagen på samme måte, den er jo stort sett med uansett. Men syns du denne har noen fordeler som vognbagen ikke har?

  1. onskemamma

   Det synes jeg. Denne er av mesh, og jeg er dermed aldri redd for om hun har godt med luft. Jeg ser henne gjennom siden uten å reise meg om natta, den veier vesentlig mindre enn vognsbagen og tar mye mindre plass i bilen. For meg er den mye enklere å ta med rundt ganske enkelt. Bare å brette sammen og slenge med seg. Så har den jo innebygget lys og musikk, noe mange sikkert vil like. Så ja, jeg liker den bedre enn vognbagen.

   1. Mamma til tre

    Det er gode poenger, ja! Tror nesten jeg ønsker meg en sånn.

   2. onskemamma

    Anbefales på det varmeste.

 3. Den så veldig lur ut! Men hvor lange barn får plass i den? Har nemlig en straks fem måneder jente som nettopp vokste ut av størrelse 68 cm, så jeg mistenker at vi ville fått veldig lite glede av den før hun vokste ut av den…

 4. Den så smart ut! Hvor mye betaler man i toll når man bestiller sånt fra amazon/ebay?

  1. onskemamma

   Ja, den er jeg så glad jeg kjøpte. Det kommer litt an på pris hva i port koster. Du kan enkelt sjekke hva det vil komme på her:
   http://www.toll.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *