Den lille samtalen

Vi var tre damer som møttes hjemme. Tre som har fått barn på samme måte – barn som er cirka like gamle. Barn som deler biter av en historie på et vis, selv om de er unnfanget med ulike donorer i ulike land. Forhåpentligvis kan de ha glede av nettopp det å kjenne noen med historie som ligner på deres egen om noen år.

Samtalen gikk rundt bordet, og dreide seg naturlig nok om tre små mirakler.

«Jeg har blitt så mye mer rørt etter at lille ble født» sa den ene. «Jeg begynner ofte å gråte bare jeg ser på henne.»

«Jeg begynner hver morgen med å gråte nå jeg, når jeg ser på ham», sa den andre.

«Det går ikke en eneste dag uten at tårene triller minst en gang når jeg ser på prinsessen», sa jeg.

Delt opplevelse av det fineste av alt. Det vi alle hadde ventet så lenge på. Så trengte vi ikke si mer om den saken. Det var en fin, liten samtale.

tåre trist sorg prøverør drøm håp ønskemamma ønskebarn

Takk for fine dåpstips dere. Der kom det noen ting jeg ikke hadde tenkt på. Det er topp!

Denne helgen er ambisjonen først og fremt å prøve dåpskjolen på prinsessen. Håpet er nemlig at hun skal kunne døpes i dåpskjolen jeg selv en gang bar. En veldig koselig tanke synes jeg, så det håper jeg går.

Ambisjon nummer to er å komme oss ut for å prøve et av de andre dreibare bilsetene, Recaro Zero. Har noen av dere erfaring med det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *