Tirsdagsstemnig på Gran Canaria

Ååå, vi nyter altså. Her på Gran Canaria er det ikke kjempevarmt, men veldig deilig. I grunn er det akkurat passe, med litt over 20 grader i skyggen.

Mor hadde pakket med seg Prampack med den gigantiske, men deilige vogna Stokke Trailz. Det er jeg glad for at jeg orket, for prinsessen har det…ja….akkurat som en prinsesse. Hun sitter i vogna i lette klær, har en liten solhatt og superkule solbriller på, studerer de bare tærne sine, og smiler til alle som tar seg tid til å si hei. Og det, ja det gjør ganske mange.

Dagens stemningsbilde kommer her, og sier mer enn tusen ord:

1 kommentar

  1. Åh, heldige dere! Gran Canaria er den beste øya, selv liker jeg Puerto Rico, akkurat litt lengre sør for dere, best, med Amadores stranden. Der er det alltid noen grader varmere enn på resten av øya. Kos dere i varmen, her i Norge er det lenge siden vi har hatt skikkelige sommerdager :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *