Dette hadde jeg gruet meg til

Ferietips kommer. Snart. Men først kom det jeg hadde gruet meg til. Plutselig.

Omgangssyken. Yaiks!

Først ble jeg syk, og 12 timer senere begynte dessverre prinsessen å kaste opp. Intens håndvask, skifte av håndkler og sterilisering reddet ikke henne heller. Og jammen kan en baby kaste opp mye, og over store arealer!

Vi ble nok smittet av samme person begge to da. Det er jo tida for dette nå.

Gulvene vaskes. Sengetøy vaskes. Prinsessens hår vaskes. Vaskemaskinen går og går.

Jeg hater omgangssyken, og drømmer meg tilbake til langsomme trilleturer i sola langs Spanias kyst. Det positive er at man kan være ganske sikker på å være i bedre form i løpet av et døgn eller to, men akkurat nå hadde det jammen vært bra å være to voksne.

Får kanskje prise meg lykkelig over å ha bare et barn akkurat disse dagene…

2 kommentarer

  1. God bedring til begge!!,håper det er noen som kan hjelpe deg hvis det blir for galt.omgangssyke er ille nok når man ikke må ta vare på et barn i tillegg…heldigvis går også dette over:)

  2. God bedring til dere begge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *