Jeg angrer.

Det var den siste kvelden i Spania. Vi satt ute sammen med venninne og fotograf Hilde, spise asparges, reker, så på solnedgangen og koste oss. Kofferten var pakket. Vi var klare for avreise.

«Du, jeg har jo noen jeg kjenner som har en leilighet i Mogàn» sa Hilde. «Kanskje dere kan leie den billig en uke.» Noen øyeblikk senere var det klart at for 2000 kroner kunne vil bli en uke til. Også i vakre Mogàn da!

Hva skulle vi gjøre – reise eller bli værende? Tenke, tenke. To tusen kroner var billig, samtidig var det to tusen kroner. Her var det sol. Hjemme is og snø. Tenke, tenke…

Vi hadde allerde pakket kofferten. Bestemte vi oss for å bli måtte jeg pakke opp igjen i Mogàn dagen etter, for så å pakke sammen igjen en uke senere.

Jeg bestemte meg for å følge den opprinnelige planen å dra hjem. For jeg har jo så mye å ordne hjemme…tenkte jeg.

For en idiotisk tanke. Haha! Jeg angrer!

Vel hjemme i kuldegrader, snø, tåke og isete veier – til omgangssyke, snørrr og feber –  aner jeg virkelig ikke hva jeg tenkte på. Mogàn-Bekkestua burde ha vært en enkel vurdering. Neste gang skal jeg gripe sjansen om jeg får den. Jeg lover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *