Fem år!

I dag dukket dette minnet opp i Facebookfeeden min.

Fem år. Tenk det. Det er rart å tenke på at det faktisk allerede er fem år siden jeg var i startgropen for IVF, eller prøverørsbehandling altså.

Det tok meg fire år å bli mamma. Det siste av de fem årene (eller rettere sagt de siste 9,5 månedene) har jeg hatt prinsessen i armene.

Jeg er så takknemlig for at jeg tok sjansen, for at jeg tok dette valget. Evig takknemlig.

Tida går sier vi. Eller tida flyr. Eller løper.

Tida kommer, sider indianerne. Jeg håper de har rett – jeg håper det kommer mye tid. Timer, dager, måneder og år. Med verdens beste unge.

Tida går, eller kommer, uavhengig av hvilke valg vi tar. Eller ikke tar. Å ikke ta et valg er jo også et valg. Dette var mitt livs vanskeligste valg – i sær når det kom til eggdonasjon. Det er mye utfordrende etikk i valget. Bare prinsesse  kan bestemme hva hun synes om valget jeg tok. Enn så lenge er vi begge strålende fornøyde, og nyter dagene sammen.

Mitt livs vanskeligste valg. Mitt livs beste valg. Uten snev av tvil. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *