Treffes vi på lørdag?

Er du i en prøverørsprosess, eller tenker du som singel eller dere som par på det? Vil du vite mer om moderne metoder og hormonbehandling i assistert befruktning? Lurer du på noe som handler om eggdonasjon? Da ville jeg satt av lørdag 10.mars.

Neste lørdag er det nemlig en fin foredragsdag hos Ønskebarn, som handler om akkurat dette. Gynekolog Liv Bente Romunstad skal snakke om moderne metoder i fertilitetsbeehandling, Mari Feevag Heger skal snakker om muligheten til å kunne leve godt i en hverdag med mange forsøk på vei mot ønskebarnet og Ønskemamma skal snakke om eggdonasjon. That would be me.

Prinsessen kommer også. Noen triller tur med henne mens jeg snakker.

Hele programmet kan du se her:

Bli med da vel! PS: Vi tar gjerne en kaffe etterpå om noen har lyst. Meld meg i tilfellet, så avtaler vi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *