Jeg har bestemt meg for å dele

Det er bare noen dager til lørdag. Lørdag og foredrag hos Ønskebarn i Oslo.

Akkurat nå, etter at prinsessen har lagt seg, sitter jeg her hjemme og snekrer på en powerpointpresentasjon. De siste dagene har jeg tenkt på hva jeg vil dele i den forsamlingen. Det kommer ikke veldig mange – trolig under 20 personer tror jeg. Det gir rom for både en god samtale og mange spørsmål. Derfor har jeg bestemt meg for å dele litt mer – være litt mer privat enn det jeg er her på bloggen.

Det er jeg spent på, og det gleder jeg meg til.

Det er mange deler av historien jeg ikke deler i skrift her. Det er et valg. Det er fortsatt mye jeg ikke skal dele på lørdag, men litt mer av historien får de som kommer. Ikke fordi jeg er så innmari spennende, men fordi jeg tenker at det jeg vil velge å dele den dagen kanskje er det viktig for valgene de som kommer skal ta – både for seg selv og for deres fremtidige barn.

Derfor har jeg bestemt meg for å dele litt mer denne dagen.

Jeg får snekre videre, så jeg er i mål til lørdag. Det blir spennende.

3 kommentarer

 1. Lisbeth

  Masse LYKKE TIL på lørdag :) De som kanskje er i samme situasjon som du var kommer helt sikkert til å suge til seg informasjon og bruke dine erfaringer for å forme sitt eget løp <3

 2. Elisabeth

  Hei! Skulle ønske jeg hadde fått med meg dette tidligere. Jeg har lest litt på bloggen din og skulle gjerne hørt mer om dine erfaringer. Har du flere slike innlegg på planen? :-)

  1. onskemamma

   Ikke per nå Elisabeth, men det er nok ike helt umulig at det blir.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *