Britax rabattkode

Heisann! Dagene flyr, og plutselig var det helg. I dag skal vi ta turen til Vestfold, nærmere bestemt Kodal. Der bor Katinka, med sine tre barn – som alle kom til verden ved hjelp av donor i Danmark. Eldstejenta fylte nettopp te år, og tvillingguttene er et år gamle. De har vi faktisk ikke hilst på etter at de kom ut av denne magen, så vi gleder oss masse.

I forrige innlegg skrev jeg at dere skal få en rabattkode på Britax bilseter hos Mimmis. Den koden er klar, og jeg har fått den. Mimmis ønsker at dere får den først til uka, fordi de da får påfyll av Britax. Så enn så lenge sitter jeg på koden, men du skal få vite hva den innebærer. Så kan du jo begynne å se deg rundt på nettsiden.

Koden kommer til å gjelde på absolutt alt fra Britax faktisk – både bilseter, vogner og småstæsj. Den kommer til å gi deg hele 20% avslag. Da er det fort en del penger å spare, i alle fall om du trenger større ting.

Nå har vi brukt vårt Britax bilsete noen uker, og er strålende fornøyde. Prinsessen sitter godt, er blid og fornøyd og faller ikke fremover når hun sovner. Og jeg – jeg simpelthen eeeelsker at setet er dreibart, akkurat som du ser på bildet over dette avsnittet. Det sparer virkelig ryggen min veldig mye. I tillegg synes jeg ganske enkelt det er lekkert (vi har fargen Blue Marble.) To store tomler opp.

Så trenger du nytt bilsete, et ekstrasete kanskje (vi valgte jo to seter med en gang – et hovedsete og et reservesete/barnevaktsete) eller kanskje en barnevogn eller reisetrille så ta en titt på Britax hos Mimmis. Men til uka får de altså påfyll av Britaxpeodukter, og titter du innom bloggen på mandag får du rabattkoden.

Da fester jeg prinsessen i bilsetet i dette øyeblikk. Kodal neste stasjon. Avstigning på høyre side.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *