Ekspresspost fra Lilleprinsen

Den andre ferieuka er i gang. Her gjelder det å nyte fort. Målet er å gjøre dagene fine for lille Prinsesse A. Jeg tror hun koser seg. Sitter i vogna med bare tær, besøker Miniland hver dag, gleder seg over å treffe andre barn, hviner begeistret over å se Lollo & Bernie, kryper i ekspressfart over gressmattene, bader bitt litt (for kaldt synes vi begge) og drar på turer til Rhodos by. Gode dager for liten – litt mer stressende dager for stor. Det hadde vært deilig å være to voksne til å bytte på litt. Men vi nyter dagene.

Jeg var skikkelig godt fornøyd med pakkingen da vi var i Spania, så jeg hadde pakket nesten likt denne gangen. Pakketipsene våre finner du her om du vil. Det fungerer bra denne gangen også, men jeg innså raskt at jeg manglet én ting.

For i Spania kunne lille A ikke krabbe. Det kan hun nå. Hjemme har hun hatt strømpebukse eller bukse (eller begge deler) og krabbet rundt på gulver av tre eller laminat. Her har hun bare knær på harde flisgulv med slitne fuger. Sånn er det både ut og inne. Dét er ikke godt, og hun ble raskt både rød og blå på knærne stakkars.

Da tenkte jeg at jeg jo burde ha kjøpt noen par med krabbeknær/knebeskyttere. Lilleprinsen på Bekkestua (som vel må være Norges beste fysiske barnebutikk – de er utrolig flinke med det de velger å ta inn) har dem hengende ved kassen. I mange ulike farger, til under hundrelappen, Det visste jeg, for jeg bor jo bare en trilletur unna og er ofte innom. Og jeg rev meg litt i håret over at jeg ikke hadde kjøpt med noen par.

Så fikk jeg en idé. Jeg kjente nemlig noen som skulle fly fra Bergen og ned hit i helgen. Så da sendt jeg en mail til Lilleprinsen og spurte om de kunne være så snille å sende av gårde noen par til Bergen i rasende fart. Det gjorde de. Hurra!

Så nå krabber Prinsessen enda fortere rundt her, med myk antiskli på knærne. Jeg kan se at hun liker det, og det er allerde mange andre foreldre som sier de vil kjøpe slike når de kommer hjem. For da kommmer jo forhåpentligvis sommeren, og det er mange små mennesker som skal krype rundt i verden.

Mammahjertet har det litt bedre når lille slipper å skrape opp knærne både inne og ute. Jeg sender en takk til både Lilleprinsen og til Monica som tok dem med på flyet nedover.

Så heldige vi er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *