Vi er i Praha!

Dette firkløveret har dratt på jentetur til Praha for helgen.

Her skal vi rusle, kikke, spise, kose oss og bare nyte byen. Her er utsikten fra kjøkkenvinduet i leiligheten vi har leid for helgen:

På IVF CUBE ville Dr.Hana så gjerne hilse på Prinsesse A, så det fikk de.

Tenk at Hana holdt lille A før meg, da hun var bare en eggcelle stor, og da hun var en fem dager gammel blastocyst. Så rart å tenke på.

Et fint og rørende gjensyn.

Nå er vi her hvor du kom fra lille venn. Ringen er sluttet. ❤️

7 kommentarer

 1. Herlig det siste bildet der med postit-lappene! Så typisk ettåring!

 2. Så koselig å reise til Praha med prinsesse A, der alt startet❤️. Har fulgt deg i flere år, og håper du fortsatt finner litt tid til å skrive, selv om permisjonen er over.

 3. Camilla

  Jeg ble helt rørt av å lese dette <3

 4. Charlotte

  Hei, er du fornøyd med babyzen yoyo’en? Ville du kunne anbefalte den, jeg har tenkt til å bli bæremamma og ønsker da kun å ha en lett vogn som hun eventuelt kan sove i mens jeg spiser og evt når hun blir eldre og for tung til å hele tiden bæres. Jeg elsker å lese bloggen din

  1. onskemamma

   Superduperfornøyd! Lett å trille. Snur på en femøring. Ikke god på gammel brostein, men det problemet har jeg ikke støtt på i Norge. Angrer bare på at jeg ikke kjøpte den tidligere. Nå bor den stort sett fast i bilen og slås opp på er par sekunder når jeg trenger den. Og den brukes bare mer og mer. Nå er den i Praha.

   1. Charlotte

    Tusen takk for raskt svar wow wow så bra, da er det ingen tvil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *