Bursdagsgaven!

I dag våkner jeg til min egen bursdag. Det er verken gaver, blomster eller frokost på senga her i dag, men likevel våknet jeg til den aller største gaven. For her ved siden av meg ligger hun. Datteren min. 1-åringen. Mitt barn, mitt hjerte, mitt alt.

Tenk å få våkne ved siden av en trøtt, varm og myk liten kropp. Kunne legge sin store hånd rundt en liten. Kysse et mykt barnehode før jeg må skynde meg på jobb.

Tenk å kunne våkne ved siden av sitt eget barn. I et land i fred og frihet.

Det finnes ingen større gave, og jeg er så utrolig takknemlig for dette livet. ❤️

11 kommentarer

 1. Lisbeth

  GRATULERER MED DAGEN <3 Nyyyt den sammen med den herlige lille herlige skatten din <3 <3

 2. Gratulerer så mye med dagen

 3. Gratulerer såå mye med dagen din Tina :) Nyt den med verdens beste prinsesse <3

 4. Silje Marie

  Gratulerer med dagen! Har veslejenta begynt i barnehage eller har du noen som kan passe henne mens du jobber?

 5. Oppgitt

  Er vell egentlig ikke din datter ?

  1. Finn på andre ting enn å gi sånne fjerne kommentarer!!! Lille prinsessen er så heldig som har den nydelige mammaen som ønskemamma er!!!!
   Janne

   1. Oppgitt

    Må du ta deg en bolle og roe ned den hissige trusen din. Uansett hvordan du vrir og vrenger på det så er hun faktisk ikke mammen til dette barnet. Eggdonasjon er det samme som kidnapping. Er ingen menneskerett og få barn

   2. Hei Oppgitt. Eggdonasjon er en DONASJON og kan på ingen måter sammenstilles med kidnapping. Donasjon: (fra latin donum -> donare -> donatio, «gave») er en større gave. Kidnapping: bortføring av mennesker, for å få løsepenger eller krav oppfylt, eller for å skape terror. Hvis du har så sterke meninger mot denne bloggen foreslår jeg at du lar være å besøke den.

  2. Vet du hva, jeg er selv en av dem som har vært uenig i sak, og debattert med både bloggeier og lesere i dette kommentarfeltet om akkurat det. En viss debatt må man både forvente og kunne tåle når man blogger om et utvilsomt kontroversielt tema som også er en del av en større samfunnsdebatt. Men likevel må det kunne forventes at man holder en saklig og voksen tone. Det utviser ikke du her.

  3. Silje Marie

   Kidnapping? Hva i alle dager snakker du om? Er adopsjon også kidnapping tenker du?

   Klart det er hennes datter. Hun er barnets mor. Biologisk eller ei. Sånn er det.

 6. Gratulerer med dagen! Hvordan går det for prinsessen i barnehagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *