Kortreist ferielykke

Det er sommerens eneste ferieuke for meg, og den er snart over. Uka har vært brukt, og skal fortsatt brukes, til kortreist ferielykke. Vi har hatt besøk og vi har dratt på besøk.

Bogstadvannet, Nesodden, Skien, Lunde, Tønsberg og Strømmen har stått på planen. Det samme har strandturer, sol, bading, såpebobler, reker, grilling, klemmer, skravling og latter.

Sommeren i Norge kan være veldig fin. I år er den det for oss. Denne sommeren er veldig fin, og vi skynder oss å nyte dagene som best vi kan….for til uka….ja da er det både jobb og barnehagestart. For en spennende uke det skal bli!

Men først skal vi nyte de siste feriedagene sammen. Her er ferieuka vår oppsummert i et eneste bilde:

3 kommentarer

  1. Lykke til neste uke! Jeg har jobbstart (i ny jobb!) neste uke jeg også, og barnehagestart uka etter det igjen. Det skal bli både godt og rart på en gang, jeg kjenner særlig på at dette er det siste barnet… Men sånn er det. For min egen del er det på tide å begynne å jobbe igjen, kjenner jeg (L blir to i november, jeg jobbet et par måneder i fjor høst, ellers har jeg vært hjemme). Livet har mange faser! Barnehagetiden er en av dem. Kos dere i sola!

    1. onskemamma

      Ja, det er deilig å jobbe også M. Skulle vare ønske døgnet hadde mange, mange flere timer.

  2. Inger-Lise

    Lykke til med tilvenningen. Det er ofte helt greit for barnet med litt stimuli fra andre barn når de er over året. Husker første gang jeg dro fra bhg uten barnet mitt. Føltes som jeg hadde amputert en kroppsdel jeg gråt på tur inn, jenta på tur ut av bhg. Da var hun 19 mnd og veldig klar. Nå er hun 3,5 år og starter på storbarn om to små dager… hvor ble tiden (og babyen min) av

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *