En koselig bildeidé

Barnehageinnkjøringen fortsetter. Skulle ønske den varte lenge, men snart er det jobbhverdag igjen for meg og dermed fulle dager i barnehagen for lille A. Enn så lenge er det nok enklere for henne en for mammaen. Hun kaster seg inn i leken og koser seg. Kjøkken er gull! Det samme er baller, sandkassa, dans og samlingsstund. For øvrig er prinsessen og jeg enige om at gult er kult.

I forbindelse med barnehagestart sendte en av dere fine lesere en veldig koselig bildeidé via Instagram. Hun har nemlig tatt bilde av sin nydelige datter ved porten til barnehagen ved barnehagestart hvert år. Da ser man utrolig tydelig hvor mye lille har vokst.

Hun sendte meg en liten collage som kunne deles her på bloggen:

Var ikke det en veldig koselig bildeidé? Tusen takk for lånet du fine leser. ❤️

Dette må være bilder som er kjempemorsomme å ha noen år frem i tid tenkte jeg, så i dag tok vi vårt aller første ved-barnehageporten-bilde.

Se på henne da – store, lille barnehagejenta mi. Kjenner at jeg allerede er spent på hvordan hun ser ut ved samme port i august 2019.

2 kommentarer

 1. Kristine

  Holder på med innkjøringen her og. Føles veldig rart! Imorgen skal hun sove der for første gang og gruer meg litt til det siden vi pleier å ha den luren sammen med hode mot hode..

  Er buksen og fra polarn? Er det kjøpt nå? Var veldig fint

  1. onskemamma

   Ja, ikke sant innkjøring er rart. Litt fint og ganske sårt. Håper det går fint med dere.

   Du, den knallgule velourbuksa er fra Ellos mens bodyer er fra Polarn. Farger er gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *