Barnehagevirus 1.0

Takk for alle fine, gjennomtenkte kommentarer på mitt forrige innlegg. Alle svarene jeg fikk er lest både en og flere ganger. Når jeg får tid skal jeg svare også.

Akkurat nå er livet superhektisk. Full jobb der jeg må gjennom Oslo og frem og tilbake til barnehage i Bærum hver dag kombinert med eneansvar for lille hjerte tar ganske enkelt supermye tid.

Det gode er at lille koser seg i barnehagen. Hun løper rett mot «innersten» hver morgen – et lite rom bak hovedrommet. Der inne er det store puter på gulvet og musikk. Der vil hun danse en morgendans. Hver eneste dag. Jeg elsker det!

Alle barna i barnehagen har som seg hør og bør snørret rennende, og mor har også plukket med seg dette aller første barnehageviruset hjem. Host, hark og manglende stemme. Jaja, sånn er det jo bare det første året i barnehagen. Jeg tar det med et smil….og gode vafler.

Akkurat så gode at jeg måtte ta en liten bit før jeg tok dette bildet ser du. Hehe! Vaflene er for øvrig laget av 2 egg, 30 gram havregryn, en banan, 1/2 ts bakepulver og en god dæsj ceylonkanel. Så vet du det.  :o)

Håper du har hatt fine dager i august, og at starten på barnehageåret eller skoleåret har vært fin hvis du har barn i huset. Jeg er så takknemlig over å få smøre matpakker til barnet mitt! Kanskje blir jeg lei en dag, men enn så lenge nyter jeg opplevelsen.

Det blir ikke så lenge til neste innlegg nå altså. Det blir det ikke. Ta godt vare på deg selv så lenge.

3 kommentarer

  1. Namnam. :D Vaflene ser nydelige ut. Har du eget vaffeljern som kan lage slike store belgiske vafler? I så fall – har du tips om hvor en kan få tak i et slikt jern? På forhånd hjertelig takk for svar :-)

    1. onskemamma

      Ja, det har jeg. Jeg investerte for et noen år siden i verdens beste vaffeljern. Elsker det, og bruker det ofte. Det er dette på filmen nedenfor. I Norge heter det «Sage smart waffle» og selges bl.a av Elkjøp og Bakeren og Kokken. Anbefales på det aller vaffelvarmeste.
      https://m.youtube.com/watch?v=mkdf–WkhNA

  2. God bedring :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *