Jaddabadda, da kom den.

I dag kom den. Den måtte jo komme selvsagt, hadde bare håpet det gikk bitte litt lengre tid i barnehagen før den kom. Hva da? Jo, den vet du. Den du heller ikke er så glad i.

Lusemailen!

Mailen om at nå er det lus i hus i barnehagen, og alle barn må sjekkes jevnlig. Grøss og gru sier jeg, men sånn er det jo bare. Krysser fingre for at relativt lite hår redder oss denne første sesongen.

Lus er selvsagt ikke det verste som kan skje, så panikk har vi ikke….men det hadde vært deilig å slippe. Mange av dere har større barn, og har sikkert allerede hatt lus i hus. Hva er deres beste tips for å bli kvitt de uønskede gjestene om de skulle dukke opp?

…og DER kjente jeg den psykologiske kløen starte i hodebunnen gitt. Haha! Smører meg med tålmodighetskrem – på forhånd.

2 kommentarer

  1. Cecilie

    Nå har jeg hatt 3 barn gjennom ulike barnehager, gjennom barneskole, og snart ferdig med ungdomsskole, og de har til dags dato *bank i bordet*, ikke hatt lus. Om det er flaks eller genetisk vet jeg ikke, men jeg er jo sjeleglad vi har sluppet unna. Dette er ikke for å hovere eller noe sånt, det var mer ment som oppmuntring om at det er fullt mulig å slippe unna, selv om ungene bytter luer, låner børster av hverandre osv. :D

  2. Forebyggende kjemming med lusekam av og til… skulle det finnes et egg eller ei lus så kan det være nok til å fange den opp. Mine 3 jenter med langt hår hadde det før ca tre år siden. Absolutt ikke gøy men vi ble kvitt dem. Hadde det vært gutter tror jeg nok jeg hadde klipt dem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *