Home, sweet second home

Vi er hjemme. Eller vi er slettes ikke hjemme, men likevel hjemme. Helt hjemme. Det betyr at vi bruker årets aller siste ferieuke i vårt andre hjem. Jeg forlenget permisjonen som gikk ut i april med det meste av ferien, og begynte etter det på jobb godt uti i mai. I sommer valgte jeg å bare ta ut en uke ferie, nettopp for å ha mulighet til å reise hit en liten uke når høsten kom i Norge.

Rhodos!

Det er sol og vind, glitrende vann, familie, vennskap, bading, god gresk mat og fine opplevelser.

Ikke minst betyr en uke her tid sammen. Ingen jobb, ingen barnehage, ingen stressende morninger. Lite tid på klesvask og oppvask. Ingen dårlig samvittighet. Bare oss – sammen.

Morninger på terrassen.

Formiddager i bassenget.

Ettermiddager på stranda. Rhodos i september betyr alltid helt fantastisk badevann. Sjøen er mye varmere enn bassenget.

Vi er ikke bare oss to altså. Vi deler nemlig leilighet med Linda og hennes to små fininger på tre år. To mammaer – tre barn. Høyt lydnivå. Medbragt leverpostei og kaviar. Nye t-skjorter. Runde på runde med solkrem. Høyt forbruk av flaskevann og bananer. Små badesko som blir borte fordi en 16 måneder gammel jente er veldig glad i å flytte på ting. Små kropper i lett sommertøy. Glade opplevelser (og en selvsagt mengde innbakt barnekrangling).

I går tok vi turen inn til den vakre gamlebyen:

Det var en kjempefin tur. Både store og små koste seg (når vi til slutt kom med en buss…)

Også er jo Lollo og Bernie her på Sunwing Kallithea da. Det er kjempestas!

Nå er ferieuka nesten over, og jeg vet det blir lenge til jeg vi ser familien vår her nede igjen. Et helt år er det til neste gang. Det er lang tid å ikke skulle se mennesker en er glad i. Det er lang tid borte fra det hjemmet vi ikke bor i. Så nå gjelder det å suge til seg siste rest av sydens varme og familiens gode klemmer. For i Norge, der venter straks vinteren.

1 kommentar

  1. Fint å se dere igjen Kos dere masse i varmen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *