Kryss i taket!

Wow! Er det mulig? Kryss i taket altså. Til uka blir lille ❤️ 17 måneder gammel og i går kveld var mor ute på en hyggelig kveld uten barn for første gang siden fødselen. Tenk det!

Eller…jeg har vært ute to korte kvelder før, på to fagrelaterte foredrag. Men i går var vi 12 kollegaer ute på middag mens mormor var barnevakt. Ikke fag, ikke jobb, bare kos.

Jeg elsker å være sammen med jenta mi.

Og jammen elsket jeg å være ute alene en kveld også.

God mat – eller nei, helt fantastisk mat – noe godt i glassene (nuvel, jeg kjørte altså), prat, latter og lave skuldre. (Ok da, jeg innrømmer glatt at jeg sjekket mobilen for eventuelle beskjeder fra mormor sikkert 30 ganger, men sånn er det bare. 😊)

Jeg har valgt meg aleneforeldrerollen med åpne øyne, og klager aldri over en endeløs rekke av netter uten søvn (men er spent på når lille forhåpentligvis vil sove gjennom natta for første gang), å alltid være den som må stå opp – uansett tid på døgnet og egen form, manglende mulighet til å delta på det meste av aktiviteter, praktiske utfordringer med å få til ting etc. Jeg klager aldri på det fordi jeg elsker mammalivet. Jeg savner egentlig sjelden å ha fri til hyggelige aktiviteter heller, for jeg elsker å være sammen med barnet mitt. Det jeg savner oftest er en annen voksen hjemme når jeg skal lage middag eller f,eks trenger å skifte dekk på bilen, gå til tannlegen etc. Og jeg savner alltid at vi er flere enn to rundt spisebordet.

Men i går hadde vi altså for første gang barnevakt for at mor bare skulle kose seg. Og det gjorde mor. Virkelig! Vi var på Tatakii Asian på Majorstua. For et sted!  Tror vi alle var enige om at vi må tilbake. Fantasisk mat og super service. Anbefales på det aller varmeste. Her ser du litt av maten vår:

Det var godt med et lite pusterom i hverdagen.

Nå nyter lille ❤️ og mor en langsom helg sammen, uten store planer. Det er fint. Håper du har det fint i helgen du også, med eller uten barn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *