She is growing up so quickly

Så fort det går! For et år siden var hun enda en baby. Nå går hun rundt på egne ben – helt klart med egne meninger.

Hun kommer løpende med smekka som hun selv har tatt på og sier «Melk!» Hun peker på den store stolen, den som er lik min, og vil sitte der. Henrykt roper hun «Ball!» og løper av gårde.

Så fort det går!

Jeg sier at nå skal vi i barnehagen. Hun lyser opp i et stort smil og sier «Ingi!». Det er Ingrid, en jente som er et halvår eldre og tydelig barnehagens heltinne. Det er alltid Ingrid som gjelder.

Hun prøver å ta på tøyet selv, og blir frustrert når hun aldri får det til.

Så fort det går!

Hun henter det jeg ber henne om og forstår mer enn jeg forstår at er mulig. Hun forstår også ganske sikkert mer enn jeg forstår at hun forstår.

Snart er hun halvannet år, og jeg aner virkelig ikke hvor månedene har blitt av. Tida løper i superfart. Her gjelder det å holde fast i øyeblikket for å få med seg en barndom.

4 kommentarer

  1. Ann-Karin

    Og før man vet ordet av det, er de syv år og fyker rundt i nabolaget etter middag og frem til leggetid, så en mamma ikke helt vet hva hun skal ta seg til alene… og noen sier jammen at de snart flytter ut og bort også… disse dyrebare, små skattene våre…❤️

  2. Nyt hver dag og ta vare på øyeblikkene <3

  3. Så nydelig jente du harSå ser hun så herrlig fornøyd ut❤️

  4. Så fin jente og så bra bloggJeg søkte på nett om amming og fikk opp din anbefaling av brystpumpe som et av treffene, og det ble til at jeg leste flere av innleggene. Mye til ettertanke her. Og gode tips til oss blivende mødre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *