Hun er gæærn – vi må flytte!

Etter mange, lange nattlige samtaler i det siste er det bare å fastslå:

A) Hun er gæærn.

B) Vi må flytte.

Lille A snakker og snakker. Det er gøy. Akkurat nå snakker hun om to av de fire kjæreste i hennes verden, både natt og dag. Eller hun snakker om alle fire. Hun snakker om mormor og mamma. Men enda mer snakker hun om sine to storfavoritter – Lollo & Bernie. Hun er ganske enkelt helt gæærn etter dem.

Det går i Lollo & Bernie både natt og dag. De av dere dere som følger oss på Instagram, dere er et par tusen stykker, vet at det er sant. Helt sant. Hun snakker om de når hun legger seg, hun snakker om de når hun våkner. Lille A våkner til og med midt på natta og skravler i vei om Lollo & Bernie. Hos mormor vil hun danse etter CDen med de to lodne vennene igjen og igjen, og her hjemme er det de – og bare de – hun vil se på TV.

Vi må seriøst flytte! Vi må ganske enkelt flytte inn på et Sunwingsenter for det neste året, for det er Sunwing som er Lollo & Bernie sitt hjem. Eventuelt må vi begynne å tippe Lotto og vinne, sånn at vi i alle fall kan ta oss en liten vårlig tur på besøk til de to superheltene av noen lodne dyr. Før også mora blir gæærn. 😊

Vi har jo besøkt Lollo & Bernie på Rhodos to ganger, i mai og september 2018. Et praktisk sted å bo for oss – bare fem minutter fra den greske familien vår. De besøkene har tydeligvis satt spor i et barnesinn. Glad jeg tenkte på å kjøpe med meg CDen hjem…for å si det sånn.

Har dine små noen storfavoritter, eller har de hatt det?

4 kommentarer

 1. Kjære, kjære fin deg, jeg leste om deg i en artikkel på startsiden og ser nå at du har fått barn. Gratulerer!!!! Så fantastisk, føler så med deg på hva du har gjennomgått da jeg selv er i samme situasjon nå, dvs jeg har en samboer, men vi sliter allikevel med å få barn. Nå har jeg ikke satt meg inn i om du fikk eggdonasjon eller ikke, men det er allikevel så motiverende å se at det gikk bra med deg. Stor klem til deg og babyen din, jeg skal sette meg litt inn i bloggen din og få historikken her, men var det Copenhagen du gikk til i Danmark? Send meg gjerne en mail om det er noe du ønsker å skrive privat.

  1. onskemamma

   Hei!
   Så spennende! Der har en bratt læringskurve, og forhåpentligvis mye fantastisk, foran dere. Jeg var ikke på Copenhagenfertilitycenter. Hadde jeg visst det jeg vet i dag da jeg startet hadde jeg hoppet over hele Danmark. Jeg prøvde i flere år med egne egg, før jeg fikk verdens fineste datter ved hjelp av eggdonasjon. Evig takknemlig! ❤️

 2. Cecilie

  Vi var på Rhodos i sommerferien, på Sunwing Kalithea – og det går FREMDELES i Lollo&Bernie her hjemme i hus! Tydeligvis to som virkelig satte spor i henne etter den fantastiske ferien vår :-) Blir ny tur til Lollo&Bernie til sommeren igjen!

  1. onskemamma

   Haha, herlig! Det er rart de husker det, men DET gjør de. Ving har gjort noe smart. Må komme oss tilbake til Sunwing Kallithea vi også. Det bare må vi. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *