God påske!

Påskehøytiden står for døra. I dag tar vi påskeferie. Her har virus nummer fnaffi for 2019 vært innom, men nå krysser vi fingre for en påske der både stor og liten holder seg friske. Det er deilig med sen påske og gode temperaturer. Vi har hatt vår første ettermiddag på balkongen.

Vi reiser faktisk på en skikkelig påsketur denne påsken, men ikke til fjells. Tre generasjoner med damer drar på en liten storbyferie – uten andre planer enn å rusle rundt, spise god mat og kose seg. Det håper jeg blir fine dager. Følger du Ønskemamma på Instagram ser du nok etter hvert hvor turen går.

Håper du får noen deilige påskedager enten du er hjemme, til fjells, ved sjøen, i det store utland eller et helt annet sted.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *