Påsken er over – godt og vel. For en fin påske det ble i år. Tre generasjoner med damer tok turen til vakre Praha. Mormor, datter og barnebarn. Jeg var generasjonen i midten.

Vi ruslet i gatene, så på folkelivet, krysset Karlsbroen, fant en lekeplass, hoppet i senga, spiste iskrem og var på Zoo. Veldig fine dager var det.

Praha er jo hennes by – hennes magiske by. Det fortalte jeg henne i år. Neste år skal jeg fortsette på historien, og fortelle henne mer om hvordan hun ble til. Det gleder jeg meg til!

Her er et lite bildedryss fra årets tur.

Hvis du ikke har vært i Praha, og lurer på om det er verdt turen, ja – da er svaret JA. 😊

4 kommentarer

 1. Så fin by :) og så viktig å fortelle :)

  1. onskemamma

   En nydelig by Jorun – på så mange måter for oss. ❤️

 2. Marianne

  Så fint at tre damer på tur koste seg :) Og når man starter fortellingen så tidlig så vil den bli en naturlig del av henne. Dette kommer til å gå superfint…dyktige mammsen! Er forholdsvis ny og voksen mamma selv og vi skal på vår første tur ut i den store verden.Jeg er over middels påpasselig med mat for minsten…du vet økologisk frukt..hjemlaget brød uten salt etc.så lurte på hvordan gjør/gjorde du det med mat til minsten utenlands? Takknemlig for svar.

  1. onskemamma

   Så spennende med den første turen ut i verden mamsen! Dere kommer også til å kose dere. Jeg er nok (dessverre) ikke like flink som deg på matfronten, så jeg bare pakket melkepulver, leverpostei og kaviar – og satset på at resten ordnet seg. Vi fant en kjempestor Tesco med nydelig utvalg, så for oss løste det seg fint. Men om de f.eks hadd brød uten salt vet vi ikke. De hadde f.eks stort utvalg av brødvarer (mye større enn en norsk dagligvare), men etikettene…nei, de kunne vi ikke lese.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *