Vi ❤️ sommeren!

Det er straks midten av august, og den norske sommeren er på hell. Så fort den gikk! Så veldig, veldig fort. Her har mor hatt lite ferie (vi har spart to uker til september), men vi har forsøkt å skape gode sommerminner med nisteboks i sekken og kortreist ferielykke. Det holder lenge det, for jammen er det mange ting å oppdage i verden.

Vi har plukket blomster (og en del ugress om sant skal sies), kongler, bringebær, markjordbær, rips, solbær, stikkelsbær poteter, gulrøtter tomater og agurk. Stor stas! Lille A elsker bær, så hver bærbusk er en egen liten lykkestund.

Vi har vært på strender, både i Skien, Tønsberg, Hønefoss og her i Oslo. Der har vi vært sammen med flere små lekekamerater. Kan man bedre ha det enn å rulle seg i gresset sammen?

Vi har vært på Bergvang besøksgård der vi blant annet klappet kaniner og matet Lamaer.

Vi har hatt besøk av gode venner, hvorav en av dem har introdusert lille A for bollebaking. Godt noen er mer husmoderlige enn mora!

Vi har vært på Bogstad gård der vi klappet sauene på beite og så en masse vakre blomster.

Vi har løpt med hund. Hund er gøy, og der er deilig å løpe!

Ikke minst har det blitt spist is – mye is.

Sommeren – den aller beste årstida! Mor skulle ønske sommeren varte fra februar til november. Virkelig! Men sånn er det ikke, så vi får snart finne frem stearinlys, bøker og pledd og ønske høsten velkommen. Før det skal vi dog nyte siste rest av norsk sommer….og spe på litt med ekstra sommer i september.

Håper du har hatt en fin sommer du også.

7 kommentarer

 1. Så stor hun har blitt, og så herlig smil! Håper det er ok at jeg spør om noe helt annet enn sommeren, nærmere bestemt rettigheter og opplysning om ED. Du opplyste sykehus/fødested om ED, ikke sant? Opplevde du noe negativt med det? F.eks i form av økonomiske rettigheter i etterkant (foreldrepenger, barnebidrag etc)?
  Håper fortsatt på noen flere fine sommerdager her på Østlandet.

  1. onskemamma

   Ja, hun vokser så fort!
   Et barn du føder er et barn du føder, og ED påvirker ingen rettigheter i så måte. Jeg har vært åpen med alle hele veien, og trenger at det er et klokt valg.

   1. Tusen takk for svar

 2. Lisbeth

  For noen fantastiske bilder :) , og for noen minner å samle i minneboka!! :) Sommeren deres synes å ha vært HELT PERFEKT for en liten jente på to år :) Og når hun har det bra har sikkert mamma´n det bra også <3 God sensommer :) -Lisbeth-

  1. onskemamma

   Ja, jeg tror toåringen har kost seg. Mammaen kunne ønsket seg mye lengre ferie, men har kost seg med det som var.

 3. Så mange fine bilder som viser en fin sommer for små og store. Man trenger ikke reise langt for å oppleve og lage fine gode minner <3 Har fulgt dere på Instagram og syns det er fint dere er tilbake på bloggen også :) Håper på mange fine solrike dager fremover også, selvom kalenderen snart viser høst.

 4. Så fine bilder…. Dere har det godt sammen…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *