Dede fol delling….aaaaatsjoooo!

Dede fol delling, eller nede for telling som det også kalles. De siste fem dagene har Ønskemamma vært sylte forkjøla, og etter en full arbeidsdag i dag ble det bare verre gitt.

Så nå går det i Paracet, Otrivin nesespray, Solvipect hostesaft, kortisonspray, varm te, halslinser, kleenex, pledd og sofa. Sånn cirka alle gode råd prøves på en gang altså. Så satser jeg på at immunforsvaret kjemper ned bassiluskene på 1-2-3. Har jo ikke tid til dette selvsagt. Sånt passer jo aldri.

Kjedelig, men slettes ingen krise. Ute er det sol, og snart er det vår!  :o)

2 kommentarer

  1. Jeg begynte på jobb igjen på mandag jeg og i dag er jeg hjemme allerede. Sørpa forkjøla og det er lille schnuppa også. Ikke moro i det hele tatt…..

  2. Jeg begynte på jobb igjen på mandag og allerede i dag er jeg hjemme. Sørpa forkjøla….det er lille schnuppa også stakkar. Ikke moro….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *