Det burde ikke kunne være sant

I dag kom jeg over denne saken på flere nettstder, og kjente ønskemammahjertet synke som en gråstein. Jeg skulle ønske dette ikke var sant – at det var en tullesak.
En 1.aprilsak, men nei…

Denne 23 år gamle engelske jenta og glamourmodellen, Josie Cunningham, ønsker å abortere sitt 18 uker gamle foster for å delta i Big Brother. Jo, du leste riktig.
Hun forteller at hun tenker at deltakelse i Big Brother ville ha større verdi enn barnet hun bærer på, og sier blant annet:

«Jeg var endelig i ferd med å bli berømt. Jeg skal ikke ødelegge dette nå. En abort vil føre meg videre i karrieren. På denne tiden neste år vil jeg ikke ha en baby. Jeg vil heller bli berømt, kjøre en lyserosa Range Rover og kjøpe et stort hus. Ingenting skal komme i veien for meg. Jeg er ikke villig til å gi opp disse mulighetene bare fordi jeg er gravid.»

Are you KIDDING me? Et 18 uker gammelt foster ser slik ut:


Et 18 uker gammelt foster. Et bitte lite menneskebarn. Snart halvgått graviditet.
Men tv-deltakelse har altså større verdi. Det er formelig så jeg kjenner blodet dryppe fra ønskemammahjertet. Det er en gal, gal verden. Er det ikke? 

Abortloven i England ligner den i Norge. Etter uke 12 skal det tungtveiende grunner til før en abort innvilges. Vi får håpe at deltakelse i reality-tv ikke regnes som en slik grunn….

Heldigvis har tv-selskapet allerede få timer etter at denne saken ble slått opp mange steder gått ut og sagt at unge Miss Cunningham ikke lengre er aktuell for deltakelse hos dem – gravid eller ei. Så kanskje får dette lille menneskebarnet leve likevel.
Hva slags liv blir det i tilfellet født til da?

Saken kan du lese her:
http://www.tv2.no/2014/04/21/underholdning/glamourmodell/bigbrother/big-brother/5522305

9 kommentarer

 1. Er det mulig ? Skjønner ikke at det er mulig å få seg til å si noe slikt og faktisk også mene det…..hjelp…..

  1. Ja, hjelp altså!
   «People will disagree with my actions. They always do, but I don’t care.»
   Veldig, veldig trist å være 18 måneder gravid uten å bry seg.

  2. Nja….nå var 18 måneder kanskje litt drøyt. Hehe! 😀
   18 uker mente jeg.

 2. Anonymous

  Sånne saker er jo bare veldig tragiske. Det er klart at et sunt, friskt menneske ikke har sånne tanker og holdninger. Men dessverre er det mange menneskeskjebner der ute, det er bare å håpe på at i alle fall noen av dem får hjelp.

  1. Ja, det må vi håpe. I sær fordi hun, etter det jeg har forstått, har to små barn fra før av – tre og seks år gamle.

 3. Oh my freeking god!! If she really is that immature so maybe it was the best for the baby not to get such a mom, but still… I just cant imagine someone beeing so stupid and selfish to do such thing

  1. I know Nina. Very sad – both for her and her baby.

 4. Anonymous

  For noen gale mennesker som lever i denne verden. Jeg fikk tårer i øynene og frysning over hele meg. Forferdelig trist å lese at noen kan i det hele tatt være inne på tanken på å gjøre noe så egoistisk og grusomt!!! Hun var 18 uker på vei, og hva er vel mer verdt enn et menneskeliv?? INGENTING!!! Gud velsigne denne jenta som har en sånn tankegang. Og hva om hun nå får dette barnet? Så kan barnet engang komme til å komme over saken om at moren hadde tenkt å ta livet av h*n for å bli kjendis!!! Helt forferdelig.

  1. Uff ja, det er liksom bare trist.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *