Brev!

Hei og hopp!
Da er jeg tilbake i gamlelandet. Ferien er dessverre over. Skulle gjerne vært i vakreste Hellas en god stund til, men man må jo jobbe også. Heldigvis landet vi jo til fantastisk sommervarme her i Norge også. Kjempedeilig! Måtte det vare helt til februar – minst.

Da jeg dro fra Rhodos lurte jeg på om jeg kom hjem til et lenge etterlengtet brev. Har hatt oppbevaring av post i ferien, men nå som posten er på plass, og jeg har stupt nedi postsekken og gravd meg gjennom hele bunken som en overivrig hund som graver etter et saftig kjøttbein er svaret ja, det kom brev. Weeee!

Som dere kan se ble jeg så ivrig at jeg rev i stykker konvolutten. Hehe! Som et barn på julaften. Den delen av svaret som er viktig for akkurat denne prosessen finnes her:

Da var det plutselig ikke så aller verst å komme hjem allikevel. I kveld etter jobb må jeg få mailet dette over til Maigaard fertilitetsklinikk i Danmark. Ohlama, puslespillsbrikkene lander sakte. Det kiler i magen! Tommel opp for Postman Pat – og Diakonhjemmet sykehus.

10 kommentarer

 1. Ja, hurraaaa! Jeg logrer :o)

 2. Åh, så fantastisk gode, store og viktige nyheter! Skjønner godt at du har vært umåtelig spent. Godt med alle konkrete svar og steg videre i prosessen. Heier no´kraftig på deg fra sidelinja her nå assa! Klem fra Beate

 3. Härligt Tina! Håller tummarna för att önskedrömmen snart blir sann!

 4. Tusen takk Beate og Anna. Både tomler og flagg kan komme godt med tror jeg. Guri mallaballa altså! Moro med gode nyheter,

 5. Ingen sak å komme hjem fra ferie når dette ligger og venter på deg! Velkommen hjem til sommer-Norge!

 6. Takker Elisabeth! Veldig stas med brev…..også så deilig med sol og varme. Genene mine våkner straks til liv vettu :o)

 7. Margaret

  Såå gøy å høre Tina. Greit for hvert hinder som er unnagjort 🙂 Følger med videre!

 8. Ja, skritt for skritt Margaret. :o)

 9. Anonymous

  Så gøy:-) Håper at du vil lykkes, og ønsker deg lykke til. Har lest litt på bloggen din og syns den er ærlig og fin. Kom over denne artikkelen i en dansk avis for ikke så lenge siden, og syns vi burde få et lignende undervisningsfokus i Norge også.

  http://www.dr.dk/levnu/parforhold/nyt-paa-skemaet-undgaa-barnloeshed

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *