Mitt navn er Synarela Sippeguri

Hei og hopp! ….eller nei, hei og snufs.

Mitt navn er i dag offisielt Synarela Sippeguri. I det sentimenatle hjørnet tydeligvis. Nå har jeg riktignok vært sentimental og lettrørt hele livet, og det er i grunn en egenskap jeg setter pris på. Det kjennes som om Synarelahormonene gjør meg enda litt mer lettrørt.

Den første uken på Synarela nesespray hadde jeg stort sett ingen bivirkninger synes jeg. I går – på dag syv – slo plutselig både hetetokter og moodyness til gitt.

Offisielt i overgangsalderen altså. O hildrande du! Feeling old. And hot!  😀

I dag kom jeg over denne, og tårene rant. Så nå deler jeg den med deg.

Var ikke den fin? Snufs og grin altså.

Så den har jeg snufset litt til i dag. Og nyheten om Ninni Stoltenberg. Enda mer ved tanken på Thorvald Stoltenberg, som har mistet både sin livspartner og barnet sitt. Snufs!

For ikke å snakke om tanken på barna i Gaza, som er utrygge også der de skulle kunnet søke tilflukt. Tanken på det fører meg vel mer på grensen til hulk enn snufs.
Også blir jeg sinna selvsagt, for det finnes regler – også i krig.

Gubban dale – lurer på hvordan jeg blir hvis jeg faktisk får barn en gang. Kommer til å trenge en kraftig, privat sponsoravtale med Kleenex. For real!

Hva med deg – hva snufser du av?
…..og ble du mer lettrørt etter at du fikk barn, eller i ventetiden?

7 kommentarer

 1. {rtf1ansiansicpg1252
  {fonttblf0fnilfcharset0 ArialMT;}
  {colortbl;red255green255blue255;red34green34blue34;red255green255blue255;}
  deftab720
  pardpardeftab720partightenfactor0

  f0fs26 cf2 cb3 expnd0expndtw0kerning0
  outl0strokewidth0 strokec2 Mer emosjonell og blir ber’f8rt av ting som tidligere ville blitt avfeid som en bagatell n’e5 som preggers. Gr’e5t som besatt da jeg leste om katten i buret som ble druknet i sommer… *slenger over en bunke lommet’f8rkl’e6r til ‘d8nskemamma*

  1. Nå liker visst ikke Blogspot meg igjen… Kryptiske svaret mitt…

  2. Blospot mener at du har overnaturlige krefter :o)

 2. Anonymous

  Trøst deg med at det bare fortsetter hvis du blir gravid :/ Og barseltårer – da har jeg hørt at det renner som en åpen kran. Og hvis ungen får kolikk så havner man visst bare enda lenger ute å kjøre.

  Det er masse å se fram til. Også på godt 🙂

  Snuser litt med deg jeg (gravid) og håper at dette går veien 🙂

 3. Anonymous

  Flott og ærlig intervju forresten! Veldig fint at du fikk med ambivalensen i en sånn prosess, og at det faktisk er et vanskelig valg å ta, som de aller fleste tenker grundige over.

  Men er ikke enig med reporteren at siste nervepirrende fase er om egget fester seg, altså 😮

 4. Anonymous

  Hvilket tidspunkt kommer de resterende radiosendingene?

 5. Takker! Ja, det er mye ambivalens.
  Og nei, det verste er vel ikke over før barnet er 18 år. En mamma vil vel bekymre seg hele livet for barna sine.

  Det kommer en ny radiosending i morgen, og en på mandag – og en eller flere litt senere. De sendes mellom kl 12 og 14. Skal si fra hvis jeg får litt nærmere beskjed om akkurat når det går på lufta. Det fikk jeg jo i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *